vrouw doet online aankoop
Zo Doe Je Online Betalingen: Waarom PaySafeCard 1 op Onze Lijst Staat

Het lijkt wel honderd jaar geleden dat we contant in guldens betaalden. Tegenwoordig zijn we zelfs gewend om een creditcard of betaalkaart te gebruiken, cash bestaat al haast niet meer. En als we online gaan, gebruiken we meestal iDeal of een service zoals PayPal.

Welnu, de titel van het artikel verraadt ons ‘spel’ al een beetje: PaySafeCard zou je numero uno moeten worden, je belangrijkste betaalmethode, en we gaan uitleggen waarom dit het geval is.

Wacht ff, Wat is PaySafeCard?

Het is misschien niet zo gebruikelijk als bijvoorbeeld Visa of Mastercard, dus we geven je eerst een overzicht van wat PaySafeCard precies is. Simpele uitleg: het is een online betaalmethode die 100% anonimiteit garandeert, of je nu een nieuwe televisie koopt, een vakantie naar Curaçao boekt of een storting doet bij je favoriete online casino’s die PaySafeCard accepteren.

Bij veel lokale verkooppunten kan je een PaySafeCard kopen in de vorm van een voucher. Hierdoor krijg je het vertrouwde 16-cijferige kaartnummer waarmee je vrijwel overal online kunt betalen.

Het bedrijf PaySafeCard werd opgericht in 2000, wat voor fintech, een relatief nieuwe sector, echt lang is. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de toonaangevende online betaalmethoden, vooral in Europa. PaySafeCard is nu beschikbaar in meer dan vijftig landen, en er worden regelmatig nieuwe locaties toegevoegd.

Het bedrijf heeft ook enkele andere betaalmethoden overgenomen waarvan je misschien al van hebt gehoord, waaronder de Britse UKash en Wallie, die ooit hier in Nederland was gevestigd. PaySafeCard is nu onderdeel van Skrill, een van de grootste betalingsproviders ter wereld, en valt onder de regelgevende jurisdictie van het Verenigd Koninkrijk.

PaySafeCard = Online Contant Geld

Helaas komt identiteitsfraude steeds vaker voor. Zelfs de grootste bedrijven lijken hackers niet volledig af te kunnen weren, wat betekent dat je financiële gegevens vaak gevaar lopen. PaySafeCard beperkt je risico omdat je geen gevoelige persoonlijke gegevens hoeft in te voeren.

In de meest simpele gedachte is PaySafeCard hetzelfde als online contant geld gebruiken. Denk er over na. Je voert een betaling uit door slechts een paar cijfers in te tikken, er is geen adresverificatie, geen persoonlijke gegevens vereist, alleen de kaartgegevens en dat is het.

Dat is dus wat we missen nu contante betalingen niet langer de primaire betaalmethode zijn. Natuurlijk is het soms een beetje vervelend om contant geld bij je te hebben, maar het is in ieder geval veilig en je kunt nooit meer verliezen dan wat je in je zak hebt.

Met je kaart moet je je daarentegen steeds zorgen maken over fraude. Om nog maar te zwijgen van onze financiële apps op onze smartphones, die soms toegang kunnen hebben tot al ons geld. Het enige dat nodig is, is dat één persoon je telefoon steelt en je kunt in echt grote problemen komen.

PaySafeCard Helpt Met je Budget

Wanneer je contant betaalt, ben je zich psychologisch zeer bewust van hoeveel je uitgeeft. Het is gemakkelijk te volgen en helpt je te stoppen met te hoge uitgaven. Wanneer je online betalingen doet, is het allemaal virtueel. En online bedrijven als Bol en zelfs sociale mediabedrijven zoals Instagram of Facebook gebruiken allemaal geavanceerde algoritmen om ervoor te zorgen dat je steeds meer en meer geld uitgeeft. De limiet is eigenlijk wat er op je bankrekening staat.

PaySafeCard geeft zelf echter meer controle over jouw financiën. Dit komt omdat het werkt als cash, of een soort prepaid kaart. Zodra je hebt uitgegeven wat er op de kaart staat, ben je klaar. Je moet een nieuwe voucher kopen om een ??nieuwe kaart op te laden, wat vaak de psychologische hindernis is die je nodig hebt om te stoppen met het uitgeven van geld die je eigenlijk niet kan missen.

PaySafeCard vereist dat je geld toevoegt om het te kunnen gebruiken. Je kan niet zomaar je spaargeld opvragen, noch alles gebruiken wat je op je betaalrekening hebt staan. Wanneer je je budget bijvoorbeeld op 100 euro instelt, is dat alles wat je te besteden hebt. Geweldig voor degenen onder ons die echte shopaholics zijn!

Wereldwijd Beschikbaar

Zoals we al hebben vermeld, is PaySafeCard niet alleen een veilige optie, maar ook wereldwijd verkrijgbaar. Je kunt de service nu gebruiken bij meer dan 600.000 winkels op internet, en de lijst groeit dagelijks. Maak je geen zorgen dat je beperkt bent tot slechts een paar e-commerce sites; de opties zijn vrijwel onbeperkt.

Wil jij Ook Meedoen? PaySafeCard Checklist

Als je overtuigd bent, is het verbindingsproces snel en eenvoudig:

  • Ga naar de officiële website en klik op de knop op de startpagina. Gebruik nooit een andere service, altijd de officiële site.
  • Het enige dat je nodig hebt, is een gebruikersnaam en wachtwoord. We raden je aan een uniek wachtwoord te kiezen; recycleer geen oude van een e-mailadres of Facebook, want dan loop je risico.
  • Controleer je e-mailadres door op de link te klikken die PaySafeCard stuurt.
  • Vul enkele persoonlijke gegevens in, de laatste keer dat je dit moet doen bij online betalingen!
  • Verifieer je telefoonnummer per sms.
  • Klaar om te gaan. We zeiden het je: het is super eenvoudig.

Wanneer je klaar bent om je kaart op te laden, gebruik je de officiële website om gerenommeerde verkooppunten bij jou in de buurt te vinden. Geautoriseerde wederverkopers zijn de enige bedrijven die jou een legitieme PaySafeCard-opwaardering kunnen bieden, wat betekent dat je erop kunt vertrouwen dat jouw voucher veilig is.

And that’s it. Welkom bij de PaySafeCard familie. Lekker makkelijk, toch?

Ook interessant

Witte Schoenen Schoonmaken (De Beste Manieren!)

Witte Schoenen Schoonmaken (De Beste Manieren!)

Witte schoenen zijn niet meer weg te denken uit je kast, maar slijtplekken, vlekken en vuil kunnen je helderwitte schoenen er snel groezelig uit laten zien. Helaas is het schoonmaken van witte schoenen niet zo eenvoudig als ze in de wasmachine en droger gooien,...

Doet moet je weten voordat je een Fatbike koopt

Doet moet je weten voordat je een Fatbike koopt

De fatbike trend verdwijnt maar niet. Ook deze zomer zullen we deze grote fiets veel in het straatbeeld zien verschijnen. Vooral de elektrische variant is in ons land populair. Wil jij dit jaar ook zo’n mooie fiets in je bezit? Kijk eens naar La Souris scooters. Hier...

Dit zijn de grootste Nadelen van Wimperlifting!

Dit zijn de grootste Nadelen van Wimperlifting!

Een mooie manier om je wimpers voor langere tijd een upgrade te geven, is wimperlifting. Ook wel lash lifting genoemd. Het gaat net even anders in zijn werk dan het gebruik van wimperextensions, maar de grote vraag is natuurlijk: wat is geschikter voor jou? Mocht je...

Bestaat Geluk wel echt?

Bestaat Geluk wel echt?

Sommige mensen lijken geluk te hebben. Alles wat ze aanraken verandert in goud. Anderen worden achtervolgd door ongeluk. Het zijn niet alleen mensen die geluk of pech hebben - het kunnen ook afzonderlijke handelingen zijn. Als bij voetbal de bal de paal raakt, zeggen...

10 Tips om te slagen voor je CBR theorie-examen

10 Tips om te slagen voor je CBR theorie-examen

Wil je goed je auto theorie oefenen? Dan zit je bij dit artikel bij het juiste adres! Natuurlijk wil iedereen bij de eerste poging slagen, maar wist je dat minder dan de helft dat binnen een jaar lukt? Een goede voorbereiding is dus heel belangrijk! 1. Boek je examen...