Alles over Thomas van der Vlugt (Vriendin, Lengte, Leeftijd)

Thomas van der Vlugt is een echte alleskunner. Van dj tot presentator en van YouTuber tot acteur. Maar we kennen hem natuurlijk allemaal van zijn grote succes met StukTV. Vriendin, lengte, leeftijd, woonplaats en vermogen: in dit artikel lees je alles over Thomas van der Vlugt.

Leeftijd, lengte en opleiding

Thomas van der Vlugt is geboren op 8 mei 1992. Dat houdt in dat hij nu 32 jaar oud is. Hij is geboren en getogen in Nieuwegein en werd door zijn ouders Christelijk opgevoed. Hij gaf toe heden ten dage nog altijd te bidden. Thomas is 1,85 meter lang en is daarmee de kleinste van het StukTV-trio.

Van der Vlugt heeft een opleiding gevolgd (mbo) tot cameraman aan het Creative College in Utrecht. In 2011 ging hij stagelopen bij Campus TV en RTL. Toen hij klaar was met zijn studie heeft Thomas in 2012 StukTV opgericht, samen met Giel de Winter. Dat begon als een website waarop ze video’s plaatsten, maar verhuisde al snel naar YouTube. Ook kregen ze er met Stefan Jurriens een derde persoon bij. Inmiddels is StukTV uitgegroeid tot een kanaal met ruimt 2,5 miljoen subscribers.

De vriendin van Thomas van der Vlugt

Thomas van der Vlugt heeft op dit moment een relatie met Danielle Oudenrijn. De twee hebben hun relatie nog niet openlijk bevestigd, maar ze zijn inmiddels al meermaals publiekelijk samen gespot, ook zoenend. Bijvoorbeeld op date naar een snackbar in Laren. Romantisch hoor, Thomas!

Daniëlle heeft een opleiding Verzorgende ID gevolgd aan het ID College in Alphen aan den Rijn. Tegenwoordig werkt ze als verpleegkundige in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. De vriendin van Thomas is gespecialiseerd in geriatrie, het behandelen van oudere en kwetsbare patiënten. Zelf woont Danielle in Leiden. En dat ze haar hart op de goede plek heeft zitten, blijkt wel uit het feit dat ze ook vrijwilliger is voor Het Rode Kruis.

 

Waar woont Thomas van der Vlugt?

Zoals we eerder vertelden, is Thomas geboren en opgegroeid in Nieuwegein. Toen hij ging studeren, trok hij in bij een studentenhuis in Amsterdam Oud-Zuid. Die stad ligt hem inmiddels aan het hart. Hij heeft in de jaren daarna ook op verschillende plekken in Amsterdam gewoond. “Het is echt een gezellige stad”, vertelde hij aan Mokum Magazine. “Je hebt hier zoveel verschillende mensen. Alles is normaal, maar het mag ook weer gek zijn. Je komt altijd bekenden tegen en er gebeurt altijd wat.”

Tegenwoordig woont Thomas van der Vlugt in Laren. In 2020 ruilde hij Amsterdam in voor rijkeluisdorp Laren. Waarom? “Die toeristische drukte en Halsema met al haar regels verpesten het in Amsterdam. Daar kun je me echt boos mee maken. Dat is ook de reden dat ik een huis in Laren heb gekocht. Helaas is het een halfuur rijden naar Amsterdam en ik mis de stad wel.”

Het vermogen van Thomas van der Vlugt

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen: Thomas van der Vlugt is miljonair. Dat heeft hij voornamelijk te danken aan het succes van StukTV. Met een van de populairste kanalen van Nederland was het natuurlijk al leuk verdienen de laatste jaren, maar Thomas en zijn vrienden maakten pas echt een klapper toen hij StukTV verkocht aan Talpa. Volgens zakenblad Quote heeft dat het trio meerdere miljoenen opgeleverd.

Verder doet Thomas ook nog het een en ander daarnaast. Hij heeft met HARD ook een eigen YouTube-kanaal opgericht, waarop hij inmiddels ook al meer dan 100.000 abonnees heeft. Daarnaast heeft hij diverse acteerklussen en televisieoptredens, bijvoorbeeld als presentator. Daarmee wordt het vermogen van Thomas van der Vlugt geschat op 2 miljoen euro.

Is hij vreemdgegaan?

Klinkt als de ideale schoonzoon, die Thomas, maar niets is minder waar. Naast het potje pissen is hij namelijk niet vies van. Thomas van der Vugt deed mee aan het datingprogramma de Bachelor. Daar vloeide een relatie met Merel Beks uit voort. Door Juicekoningin Yvonne Coldeweijer werd echter een foto geplaatst van Thomas, zoenend met een andere vrouw.

Direct daarna maakte Merel bekend niet meer met hem door te willen. “Ik voel me voor schut gezet dat Thomas vrijdag nog zei dat we aan het daten waren en hij wist dat ik er keihard voor wilde werken en hij ondertussen andere dingen deed”, aldus Merel.

Thomas in Men’s Health

Vreemdgaan of niet, die Thomas blijft natuurlijk een knappe verschijning. Daarom hebben we als bonus nog even zijn bijdrage aan het blad Men’s Health. Want dat plaatje van deze hunk willen we je niet onthouden. Thomas werd voor een StukTV-serie in een zeer korte periode klaargestoomd om als model op de voorpagina van het blad te komen. De serie werd uiteindelijk genomineerd voor de Televizier-Ster Online videoserie.

 

 

Ook interessant

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

We kennen Sarah van Soelen allemaal wel als influencer, model én de ex-vriendin van André Hazes jr. Maar wist je dat zij ook een bekende vader heeft? Rudolf van Soelen is een zeer succesvol zakenman en heeft daarmee ook een gigantisch vermogen opgebouwd. Een heel...

Wie is de extreemrechtse Denis Kapustin precies?

Denis Kapustin is een van de weinige Russen die wél wordt gewaardeerd in Oekraïne, al is dat lang niet door iedereen. Hij heeft de Russische president Vladimir Poetin de rug toegekeerd en vecht met zijn Russische Vrijwilligerskorps mee aan de zijde van Oekraïne....

Waar woont Joel Beukers?

Waar woont Joel Beukers?

Joel Beukers is een bekende Nederlandse ondernemer, bodybuilder en influencer die zijn populariteit voornamelijk heeft verkregen door zijn krachtige marketingstrategieën. Met een geschat vermogen van ongeveer 5 miljoen euro? heeft hij zichzelf ook van een peperduur...

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Zonder enige twijfel is Bender het meest opmerkelijke journalistieke YouTube-kanaal van Nederland. Met de piepjonge Benjamin Julius Pearson Buit als gezicht van het kanaal, heeft het meer dan 200.000 abonnees. Tijd om dit mysterie eens te ontrafelen. In dit artikel...

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

In Nederland krijgt hij misschien niet veel aandacht, maar internationaal is Afshin Momadi wel degelijk een bekendheid. Hier wordt hij vooral gezien als de ex-vriend van Jaimie Vaes. Dat doet echter geen recht aan zijn indrukwekkende carrière. In dit artikel lees je...