sky bri selfie
Alles over Sky Bri (Only Fans, Salaris, Wiki)

Sky Bri (geboren op 21 februari 1999), professioneel bekend als Realskybri, is een Amerikaans professioneel model, TikTok ster, content creator en social media invloed. Vandaag de dag is ze razend populair door haar snel groeiende bekendheid op TikTok met haar unieke en hete video’s.

Het aantal likes en views overtreft het aantal abonnees meerdere malen – het zijn er bijna 7 miljoen. Ze wordt ook zeer gewaardeerd om haar unieke en kleurrijke beelden op haar privéaccount.

De Sky Bri OnlyFans heeft een leeftijdsgrens, maar dit weerhoudt het model er niet van om massa’s fans te verzamelen. Haar profiel is een van de meest gevolgde en de fans zijn bereid om zich te abonneren op de inhoud op basis van de prachtige foto’s waarop ze haar charmante figuur, hete uiterlijk en persoonlijkheid laat zien.

Maar hier is een lastige vraag – wie is de influencer in het echt? Daarom hebben we de essentiële gegevens verzameld om haar privé- en openbare leven en persoonlijkheid te onthullen. Blijf kijken en kom meer te weten over haar carrière, relaties en meer.

Het toekomstige supermodel bracht haar kindertijd en eerste schooljaren door op een privéschool in Lancaster, waar ze haar basisonderwijs kreeg. Na een tijdje vervolgde het model haar studie op een andere prestigieuze school. Om de vraag “Wie is Sky Bri?” te beantwoorden, onthullen we wat meer informatie.

Deze spectaculaire actrice begon begin februari 2018 aan de eerste fase van haar werkcarrière. In het interview met Lena de Stekker deelde de celeb dat ze in dienst was bij het Amerikaanse Target Retail Company en daar tot 2020 werkte. Maar daarna besloot ze uiteindelijk voor eens en voor altijd van werkterrein te veranderen.

Sky Bri deelde dat haar aandacht meteen stopte bij een carrière als model en het plaatsen van content. Haar privéaccount werd al snel enorm populair.

Op dit moment is het model 24 jaar oud en in de bloei van haar schoonheid. Dankzij haar harde werken heeft het model ongekende hoogten in haar carrière kunnen bereiken. Mensen van over de hele wereld kunnen de beroemde influencer zien in podcasts als No Jumper.

Sky doet ook veel video’s en werkt mee aan reclames van bekende merken. Bedrijven als Fashion Nova en Pretty Little Thing werken samen met het model voor reclame dankzij haar trendy outfits en geweldige figuur.

Sky Bri OnlyFans carrière

sky bri sex

Gebruikers uit alle hoeken van het wereldwijde netwerk begonnen haar letterlijk vanaf haar eerste verschijning als een sensatie te beschouwen. Door de meest gewaagde fotoshoots naar de pagina van Sky Bri OnlyFans te brengen, veroorzaakte ze in 2020 veel populariteit rond haar persoon nadat ze haar baan bij Target had opgezegd.

De heldere beelden van de streamer, gewaagde looks, sierlijke foto’s en gelekte posts maakten haar account een van de waardig-te-volgen profielen. Abonnementen groeiden in een enorm tempo en de groeiende populariteit overschaduwde de rest van de meiden op het platform.

De regels van dergelijke sites hebben echter enkele beperkingen als het gaat om het creëren van inhoud. Gebruikers kunnen een ban krijgen voor te openhartig foto- en videomateriaal van seksuele aard. Daarom voert ze tegelijkertijd activiteiten uit in gespecialiseerde bronnen voor volwassen gebruikers.

Nu is ze een snoepje voor veel merken en sponsort ze veel tijdschriften. Deze mooie beroemdheid stond zelfs in Playboy. Maar de ster blijft haar publiek plezieren door inhoud te creëren met haar aantrekkelijke figuur, natuurlijke goede looks en sterke sexappeal.

Hoeveel verdient Sky Bri op OnlyFans?

sky bri billen

Het model deelde dat haar verdiensten aan het begin van haar carrière begonnen bij €1.807 per maand, en nu zijn ze gegroeid tot €63.259 per maand dankzij de Only Fans van Sky Bri.

De prijs van een abonnement op haar OF kan heel aangenaam zijn – van €18 tot slechts €5 per maand. Daarmee kan ze haar publiek effectief vergroten. Dus hoogstwaarschijnlijk ontvangt dit beroemde model haar belangrijkste inkomsten uit haar privékanaal en soortgelijke platforms.

Ze verdient ook veel geld aan advertenties van bekende merken. Daaronder is Lounge Underwear, waarvan de omzet wordt geschat op €62m. De actrice nam ook deel aan de opnames van Vixen.

We kunnen dus gerust zeggen dat ze nu op het hoogtepunt van haar carrière is en behoorlijk verdient. Ze leeft met volle teugen en ontzegt zichzelf niets, te oordelen naar haar levensstijl en foto’s op sociale media accounts. In The Sync Podcast vroeg een YouTuber haar naar haar nettowaarde. De celeb liet weten dat ze dankzij het platform al als miljonair wordt beschouwd.

Sky Bri OnlyFans activiteit

Het Sky Bri OnlyFans account is in een paar dagen tijd enorm populair geworden. Dat is allemaal te danken aan haar toegewijde werk, waar ze het grootste deel van haar tijd aan besteedt. Elke dag wacht elk van haar kijkers op haar hete selfiefoto’s en verleidelijke video’s.

Ze organiseert ook vaak promoties en communiceert regelmatig met fans, waardoor ze haar werk actief promoot. Het meest verleidelijk zijn echter de nummers die op haar profiel te vinden zijn.

Dit is een van de beroemdste influencers en beroemdheden die meer dan 1400 ongelooflijke posts en 1200 hot media heeft. Maar het belangrijkste is dat deze social media persoonlijkheid de meeste moeite heeft gestoken in het maken van inhoudelijke video’s die je meer dan 550 kunt vinden, wat behoorlijk indrukwekkend is.

Is Sky Bri OnlyFans de moeite waard?

sky bri sexy

Slechts een paar van de hele bandprofielen op het platform kunnen zoveel content creëren en tegelijkertijd nog steeds aandacht besteden aan hoge kwaliteit. Maar de Sky Bri Only Fans pagina bereikt met gemak beide.

Gratis tape na inschrijving, dagelijkse posts, één-op-één chatten, verzoeken voor aangepaste posts en meer maken dit kanaal je aandacht waard. Bovendien kun je gemakkelijk besparen op een abonnement omdat deze celeb regelmatig korting geeft.

Sky Bri feiten

sky bri tieten

  • Op dit moment heeft Sky Bri OnlyFans profiel ongeveer 1,3 miljoen betaalde abonnees, en dit aantal blijft elke dag groeien.
  • De Instagramster geeft geen commentaar over haar familie, vriend en datingleven. Maar het is bekend dat haar beste vriendin Rara Knupps is.
  • Vanaf april 2023 heeft Sky 1,7 miljoen volgers op het social media platform Instagram. Met behulp van haar mind-blowing foto’s, vlogs en selfies zit ze in 0,59% van het totaal aantal gebruikers met meer dan 1 miljoen volgers.
  • Ski Bri heeft een ketting met haar naam erop – het is haar geluksbrenger. Ze draagt dit sieraad altijd.
  • Een van Sky’s interesses is het zetten van tatoeages op haar lichaam als herinnering. Ze heeft namen van haar vrienden getatoeëerd en nog wat andere tatoeages op haar pols, elleboog en ribbenkast.
  • Sky laat op haar Twitter en Twitch uitlekken dat ze een fervent fan is van Harry Potter.
  • Skylar’s Instagram account wordt gevolgd door bekende mensen als Astrid Wett, Eva Elfie en Katie Sigmond.
  • Verschillende bronnen melden dat Paul en Bri tijdens hun relatie bijpassende tatoeages kregen. Later hebben zij en haar minnaar ze verwijderd met een laser.

Meest naakte foto’s van Sky bri

sky bri borsten

sky bri naakt sky bri naakt 1 sky bri naakt 2 sky bri naakt 3 sky bri naakt 4 sky bri naakt 5

 

Ook interessant

Dit is de knappe Lotte Joop (WOW!)

Dit is de knappe Lotte Joop (WOW!)

Vandaag hebben we een van de knapste vrouwen van Amsterdam in de aanbieding, en ongetwijfeld ook van Nederland en wij durven zelfs nog verder te gaan. Lotte Joop gaat namelijk niet voor niets elke maand wel weer een keer viraal met een van haar foto's. Wij stellen je...

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Heb je je ooit afgevraagd waarom wereldrecords in de sportwereld als paddenstoelen uit de grond blijven schieten? Atleten lijken constant te worstelen met de limieten van het menselijk kunnen. Sommige records zijn echter net zo taai als een tante op een...

Alles over het prachtige model Lieke van der Hoorn

Alles over het prachtige model Lieke van der Hoorn

Oh, oh, oh wat zijn de Scandinavische vrouwen toch knap. En man, man, man waarom wonen we niet in Zuid-Amerika? Vanaf vandaag is het afgelopen met die onzin, want ook op Nederlandse bodem hebben we wat pareltjes rondlopen hoor. Daarom in dit artikel: alles over het...

Alles over de knappe Voetbalster Ilse van Esch

Alles over de knappe Voetbalster Ilse van Esch

Ze heeft meer Instagram-volgers dan Oranje-internationals als Daphne van Domselaar, Sherida Spitse en Esmee Brugts, toch is Ilse van Esch 'gewoon' speelster van FC Eindhoven Vrouwen. Hoe kan dat in vredesnaam? Nou, kijk even naar onderstaande foto's en je weet genoeg....

Dit is de Vriendin van Giel de Winter

Dit is de Vriendin van Giel de Winter

Giel de Winter groeide met zijn YouTube-kanaal uit tot een bekende Nederlander. Zijn kanaal heeft meer dan twee miljoen abonnees en zelf heeft hij ook ruim een miljoen volgers op Instagram. Zijn vriendin is daar overigens geen van. In dit artikel stellen we je voor...