Alles wat je moet weten over de sexy Marie Dee!

Marie Dee is een van de bekendste influencers van Amerika. Maar ze is niet alleen een hit op YouTube, Instagram, TikTok en andere sociale media, maar het overgrote deel van haar geld verdient ze met haar Onlyfans-account. Want eerlijk is eerlijk: deze knappe blondine trekt natuurlijk veel bekijks. Alles over de sexy Marie Dee!

Marie Dee vriend

Leeftijd, lengte en gewicht

Marie Dee is geboren op 10 oktober 1994 en is nu dus 29 jaar oud. Ze kwam op deze wereld in de stad Framingham, Massachusetts te Amerika. Met een lengte van ongeveer 170 centimeter en een gewicht van rond de 54 kilogram, heeft Marie een slanke en atletische bouw.

Marie Dee leeftijd

Echtgenoot en relatie

Marie Dee is sinds 2016 gelukkig getrouwd met David Parzero. David presenteert zichzelf als haar echtgenoot in de video’s die ze samen maken. Hun relatie lijkt sterk en gebaseerd op wederzijds respect en liefde. Ze begonnen in maart 2022 met het bespreken van het idee om een OnlyFans-account te starten. Dit initiatief toont hun openheid en vertrouwen in elkaar, aangezien ze besloten hun privéleven met een breder publiek te delen.

Marie Dee met haar man

Kinderen

Marie Dee is de trotse moeder van twee kinderen. Op haar sociale media heeft ze onthuld dat ze een dochter heeft genaamd Isabela Rose, geboren in 2018. Marie deelt regelmatig momenten uit haar leven als moeder via vlogs, waarin ze haar liefde en toewijding aan haar kinderen toont. Ze plaatst veel foto’s van vrolijke momenten zoals het spelen met haar kinderen, het inrichten van hun speelkamer en andere dagelijkse activiteiten. Naast haar kinderen heeft Marie ook een hond als huisdier, die een belangrijk onderdeel van het gezin uitmaakt.

Marie Dee in lingerie

Afkomst

Marie is enig kind en heeft een sterke band met haar ouders, vooral met haar vader, Steve Davis. Steve is de eigenaar van Total Wealth Academy, een educatieve coachingorganisatie voor vastgoedbeleggers. Marie helpt haar vader bij het runnen van zijn bedrijf, wat aantoont dat ze ook professioneel nauw betrokken is bij haar familie. Over haar moeder is minder bekend, behalve dat ze Marie heeft geleerd zelfvertrouwen te hebben en te stralen in het licht van uitdagingen.

Marie Dee in bikini

Controverse

Marie Dee kwam in het nieuws vanwege enkele controverses tijdens het werk. Ze beweert dat de HR-vertegenwoordiger haar herhaaldelijk naar huis heeft gestuurd vanwege ongepaste outfits. In een specifieke video toont Marie een lange zwarte jurk die, hoewel nauwsluitend, haar dijen bedekt en haar hele bovenlichaam verbergt. Ondanks dit, vond de HR-afdeling de jurk niet bescheiden genoeg. Dit was de tweede keer dat Marie vanwege haar kleding naar huis werd gestuurd. Ze uitte haar frustratie in een video en beweerde dat haar outfit te afleidend werden gevonden. Deze incidenten hebben geleid tot zowel steun als kritiek van haar volgers; sommigen beschuldigden haar ervan scenario’s te verzinnen, terwijl anderen de HR-afdeling als jaloers en onrechtvaardig bestempelden.

Sociale media

Marie Dee is zeer actief op sociale media zoals Instagram, TikTok, YouTube, en OnlyFans. Op Instagram en TikTok deelt ze regelmatig updates over haar dagelijks leven, inclusief haar cosplay-activiteiten en lip sync video’s. Ze gebruikt deze platforms ook om advies te geven over het verdienen van geld via OnlyFans, wat haar veel volgers heeft opgeleverd. Op YouTube plaatst ze video’s waarin ze haar dagelijkse leven belicht en verschillende aspecten van haar persoonlijkheid laat zien. Ze begon haar YouTube-kanaal in 2011, maar is vooral sinds 2022 actiever geworden.

Marie Dee heeft een gevarieerde en dynamische aanwezigheid op sociale media, wat haar in staat stelt om een breed publiek te bereiken en te beïnvloeden. Haar openheid over haar privéleven en professionele uitdagingen maakt haar tot een herkenbare en sympathieke figuur voor haar volgers.

De meest naakte foto’s van Marie Dee

Heel goed hoef je niet te zoeken voor de meest naakte foto’s van Marie Dee. Maar voor het gemak hebben we ze toch maar even voor je op een rij gezet.

Meest naakte foto´s van Marie Dee

Ook interessant

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

We kennen Sarah van Soelen allemaal wel als influencer, model én de ex-vriendin van André Hazes jr. Maar wist je dat zij ook een bekende vader heeft? Rudolf van Soelen is een zeer succesvol zakenman en heeft daarmee ook een gigantisch vermogen opgebouwd. Een heel...

Wie is de extreemrechtse Denis Kapustin precies?

Denis Kapustin is een van de weinige Russen die wél wordt gewaardeerd in Oekraïne, al is dat lang niet door iedereen. Hij heeft de Russische president Vladimir Poetin de rug toegekeerd en vecht met zijn Russische Vrijwilligerskorps mee aan de zijde van Oekraïne....

Waar woont Joel Beukers?

Waar woont Joel Beukers?

Joel Beukers is een bekende Nederlandse ondernemer, bodybuilder en influencer die zijn populariteit voornamelijk heeft verkregen door zijn krachtige marketingstrategieën. Met een geschat vermogen van ongeveer 5 miljoen euro? heeft hij zichzelf ook van een peperduur...

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Zonder enige twijfel is Bender het meest opmerkelijke journalistieke YouTube-kanaal van Nederland. Met de piepjonge Benjamin Julius Pearson Buit als gezicht van het kanaal, heeft het meer dan 200.000 abonnees. Tijd om dit mysterie eens te ontrafelen. In dit artikel...

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

In Nederland krijgt hij misschien niet veel aandacht, maar internationaal is Afshin Momadi wel degelijk een bekendheid. Hier wordt hij vooral gezien als de ex-vriend van Jaimie Vaes. Dat doet echter geen recht aan zijn indrukwekkende carrière. In dit artikel lees je...