esther-vedder.jpg
Alles over Esther Vedder (Leeftijd, Vriend, Vroeger…)

Vedder & Vedder is een van de bekendste sieradenmerken van Nederland. De zusters Vedder (Anne en Esther) hebben dit bedrijf samen opgericht en grootgebracht. Inmiddels verdienen zij miljoenen. Een mooi moment om eens in het leven van Esther Vedder te duiken!

Alles over Esther Vedder

Leeftijd en achtergrond Esther Vedder

Esther Vedder is in 1990 geboren in Nijkerk, een dorp in de Gelderse Vallei. Dat betekent dat ze op dit moment 34 jaar oud is. Na het vwo af te hebben gerond, ging ze studeren aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, samen met haar zus Anne. Ze ging op kamers wonen en rondde in vier jaar haar Bachelor Communicatie af. Van hun moeder Anja leerden de zussen hoe ze sieraden moesten maken. Als bijbaan besloten Anna en Esther tijdens hun studie workshops te gaan geven in sieraden maken.

De leeftijd van Esther Vedder

En zelf hadden ze er ook behoorlijk talent voor. Ze maakten ook hun eigen sieraden, die ze vervolgens verkochten aan sieradenzaken. Zo liepen in 2013 al diverse bekende Nederlanders met de sieraden van Anne en Esther Vedder om, zoals Dominique van der Hulst, Manon Meijers en Froukje de Both. Door de successen besloten de zussen in 2015 een eigen sieradenmerk op te richten: Vedder & Vedder. Daarvoor hebben ze veel moeten laten. Al hun spaargeld ging in het bedrijf en de twee kochten een eigen peperdure graveermachine.

Om dat te kunnen betalen, zegde Anne de huur van haar kamer in Amsterdam op. Dat bespaarde haar 800 euro per maand. Ze ging bij haar zus Esther Vedder inwonen en de twee sliepen zelfs jarenlang in hetzelfde bed. Ze leenden maximaal bij de overheid op het gebied van studiefinanciering, konden nauwelijks kleding kopen, op vakantie gaan en naar feestjes. “We hebben helemaal niets aan onszelf uitgegeven in die jaren”, vertelde Esther in een interview met Quote.

Esther Vedder geboren in 1990 in Nijkerk

Ongewenste investeerder

Om het bedrijf serieus van de grond te krijgen, hadden de Vedders echter meer geld nodig. Daarbij werden ze geholpen door familievriend Marco van Ramshorst. Dat dachten ze althans. Marco kocht voor 10.000 euro 10 procent van de aandelen in Vedder & Vedder. “Dat voelde als een miljoen, maar al snel kom je erachter dat je helemaal niet zoveel kunt met tienduizend”, aldus Anne. Toch lukte het Esther en Anne om er een zeer succesvolle onderneming van te maken, waar tegenwoordig een miljoenenomzet wordt gedraaid.

Esther Vedder is de zus van Anne Vedder

Alleen de samenwerking met Van Ramshorst bleek een zwarte bladzijde in hun sprookjesboek. Van Ramshorst daagde de zussen ooit voor de Ondernemingskamer, omdat hij geen enkele inspraak had binnen het bedrijf. Zo besloten Anne en Esther tot driemaal toe hun salaris te verhogen, zonder dat met Marco te bespreken. Mede daarom wilden de Vedders hun investeerder uitkopen, maar Van Ramshorst beweerde dat zijn aandeel 650.000 euro waard was en zij wilden er slechts 150.000 euro voor geven.

Ismaël is de vriend van Esther Vedder

Daarom hebben ze er destijds van afgezien, maar in de jaren daarna hebben ze meermaals nog een bod gedaan. Aangezien de zaken uitstekend gingen, werden de aandelen alleen maar meer waard. Uiteindelijk kochten ze in 2022 de aandelen terug. Ze mogen niet vertellen voor welk bedrag, maar Quote pluisde de jaarrekening uit en zag dat het eigen vermogen in 2022 plotseling met ruim een miljoen euro was gekrompen. Maar Esther en Anne zijn nu wel helemaal zelf eigenaar van het succesvolle bedrijf.

Esther Vedder heeft een relatie met Ismaël de Ling

“Ik krijg er nog altijd buikpijn van als ik eraan terugdenk”, erkent Esther. “Het was heel zuur en een dure les, maar uiteindelijk ook iets waarop we heel trots zijn.”

De vriend van Esther Vedder

Ook in de liefde gaat het Ester voor de wind. Ze is samen met haar vriend Ismaël de Ling. Ismaël heeft diverse studies gedaan, onder meer aan de Universiteit van Nyenrode, weet alles van Artificial Intelligence en werkt tegenwoordig als Senior Account Partner. Sinds 2021 heeft hij een relatie met Esther Vedder. Zij kregen eind augustus 2023 hun eerste kind: dochter Frankie Anna de Ling. Frankie Anna is op dit moment nog 0 jaar oud.

Frankie Anna de Ling is de dochter van Esther Vedder

Sexy foto’s van Esther Vedder

Ook interessant

Dit zijn de grootste Nadelen van Wimperlifting!

Dit zijn de grootste Nadelen van Wimperlifting!

Een mooie manier om je wimpers voor langere tijd een upgrade te geven, is wimperlifting. Ook wel lash lifting genoemd. Het gaat net even anders in zijn werk dan het gebruik van wimperextensions, maar de grote vraag is natuurlijk: wat is geschikter voor jou? Mocht je...

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Inez Weski is een van de bekendste advocaten van Nederland. De vrouw die in het verleden Desi Bouterse en Ridouan Taghi verdedigde, heeft ook twee kinderen. Die zijn echter een stuk minder bekend. Wij hebben alle beschikbare informatie voor je verzameld. In dit...

Dit is het Gezin van Won Yip

Dit is het Gezin van Won Yip

Won Yip is een van de meest succesvolle horecaondernemers van Nederland. Hij bezit diverse restaurants, cafés en bars in ons land. Daarmee groeide hij ook uit tot publiek figuur, waar we natuurlijk alles van willen weten. Bijvoorbeeld hoe zijn privésituatie eruitziet....

Alles over de Vrouw van Badr Hari

Alles over de Vrouw van Badr Hari

We zouden niet durven om Badr Hari wispelturig en onvoorspelbaar te noemen, maar het liefdesleven dat de kickbokser leidt, past uitstekend bij zijn persoonlijkheid. Dan had hij weer een relatie met de één, dan weer met de ander, om vervolgens weer terug te komen bij...

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Als Sylvie Meis weer ergens een nieuw vriendje heeft opgeduikeld, dan weten we in ieder geval één ding zeker: hij is miljonair. Dat was bij kunstenaar Niclas Castello niet anders. De relatie tussen Niclas en Sylvie is inmiddels alweer ten einde. Misschien viel zijn...