Alles wat je moet weten over Elaine Victoria

Eerlijk is eerlijk, we schrijven niet vaak over knappe Duitse vrouwen. Geen idee waar dat aan ligt, maar vandaag hebben we een pareltje te pakken. Pas vooral op voor liefde op het eerste gezicht, want in dit artikel lees je alles over Aldi-meisje Elaine Victoria.

In de zomer van 2020 was Elaine Victoria nog een gewoon en onbekend mens. Ze had op dat moment een baantje als kassière bij de Aldi in Hamburg-Norderstedt. Elaine Victoria besloot mee te doen aan de hype en maakte een TikTok-account aan. Lekker een beetje dansen en playbacken op bekende nummers, je kent het wel. In haar eigen kringen kreeg ze wat volgers, maar met één video ging ze plotseling viraal.

Alles over Elaine Victoria

De befaamde Aldi-video

Elaine Victoria besloot een video op te nemen tijdens het werk bij de Aldi. Ze zette vlug haar camera aan en nam stiekem een video van twaalf seconden op waarin ze danste op het nummer Wild van Jessie J. Die video ging plotseling helemaal viraal. Binnen de kortste keren was het TikTok-filmpje van Elaine Victoria meer dan 36 miljoen keer bekeken.

@elaine.victoria

Das war am selben Tag ALDI ich mach meine Videos mehr an der Kasse ?#foryoupage #aldinord #fyfyfyfy #foryoupageofficiall

? original sound – theforgottensongs1

“Ik dacht op dat moment helemaal niet dat het zo uit de hand zou lopen”, vertelde de knappe blondine in een interview met BILD. “Ik was dan ook zeer verrast dat het zoveel teweeg bracht en dat de video viraal ging. Ik ben er heel dankbaar voor, ook al was het natuurlijk gewoon geluk.”

 Elaine Victoria Aldi

En die ene video zorgde ook direct voor een enorme explosie van haar aantal volgers. Op TikTok heeft ze inmiddels meer dan 1,7 miljoen volgers en 68 miljoen likes. Ook haar Instagram gaat tegenwoordig hard. In een korte periode is haar volgersaantal ineens opgelopen tot meer dan 270.000. Ook mede doordat ze slim op het succes inspeelde door nog meer video’s in het bedrijfstenue van de Aldi te maken.

Inmiddels mag Elaine Victoria zich een heuse influencer noemen. Ze verdient natuurlijk honderd keer meer met het promoten van producten, diensten en bedrijven dan aan haar hongerloon bij de Aldi. Daarom besloot ze exact een maand na haar grote doorbraak haar baantje als kassière bij de Aldi op te zeggen, om full-time influencer te worden.

Elaine Victoria weg bij de Aldi

Dat maakte ze bekend in een TikTok-video. “Zeg maar gedag tegen alle Aldi-video’s. Ik ben nu een weg ingeslagen zonder de Aldi. Maar bedankt voor alles.” Die keuze lichtte ze toe. “Ik wil graag een nieuwe weg inslaan. Ik ga nu verhuizen en wil gewoon uit mijn comfortzone treden en nieuwe dingen uitproberen.” Of Elaine Victoria haar geboortestad Hamburg ook gaat verlaten, is niet bekend.

Toch zal Elaine Victoria altijd verbonden blijven aan de Aldi. Op het internet staat ze bekend als Aldi Elaine en ze noemt zichzelf op sociale media ‘Elaine aka Aldigirl’.

Nieuw gebit

En wie mooi wil zijn, moet pijn lijden. Een onderdeel van haar ‘nieuwe weg’ is blijkbaar dat ze eerst haar uiterlijk even flink bijspijkert. Elaine Victoria is onlangs naar Turkije geweest voor een vers setje blinkende tanden. Ze heeft haar eigen gebit laten afslijpen en er een oogverblindende witte set in laten zetten. Alles om dit modepopje meer likes binnen te laten halen natuurlijk.

De vriend van Elaine Victoria

Het liefdesleven van Elaine Victoria verloopt bijna net zo wispelturig als haar zakelijke leven. In 2022 raakte ze aan de praat met mede-influencer Jamoo TV. Zij kreeg een berichtje van hem op sociale media en de twee raakten aan het daten. Jamal Edin El-Bahri, zoals hij eigenlijk heet, heeft een miljoen volgers op Instagram en 650.000 abonnees op YouTube.

 Elaine Victoria vriend jamoo tv

Al na een paar maanden dat ze een relatie hadden, vroeg Jamal zijn liefje Elaine Victoria ten huwelijk. Het antwoord was volmondig ‘ja’ en dus vierden zij eind 2022 hun islamitische bruiloft. Bijna een maand later kondigden zij alweer aan te gaan scheiden. De reden daarvoor is dat Elaine kampt met psychische problemen, die ze graag zelf onder controle wil krijgen. De meest recente update is dat ze weer bij elkaar zijn, maar in het wispelturige leven van Elaine Victoria weet je het natuurlijk nooit.

Ook interessant

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Inez Weski is een van de bekendste advocaten van Nederland. De vrouw die in het verleden Desi Bouterse en Ridouan Taghi verdedigde, heeft ook twee kinderen. Die zijn echter een stuk minder bekend. Wij hebben alle beschikbare informatie voor je verzameld. In dit...

Alles over de Vrouw van Badr Hari

Alles over de Vrouw van Badr Hari

We zouden niet durven om Badr Hari wispelturig en onvoorspelbaar te noemen, maar het liefdesleven dat de kickbokser leidt, past uitstekend bij zijn persoonlijkheid. Dan had hij weer een relatie met de één, dan weer met de ander, om vervolgens weer terug te komen bij...

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Als Sylvie Meis weer ergens een nieuw vriendje heeft opgeduikeld, dan weten we in ieder geval één ding zeker: hij is miljonair. Dat was bij kunstenaar Niclas Castello niet anders. De relatie tussen Niclas en Sylvie is inmiddels alweer ten einde. Misschien viel zijn...

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Heb je je ooit afgevraagd waarom wereldrecords in de sportwereld als paddenstoelen uit de grond blijven schieten? Atleten lijken constant te worstelen met de limieten van het menselijk kunnen. Sommige records zijn echter net zo taai als een tante op een...

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Ooit was Rafael van der Vaart het grootste talent dat rondliep op de Nederlandse velden. Een glorieuze loopbaan volgde, maar in rap tempo werd het ook een stuk minder met Raf. Toch heeft hij in zijn carrière de nodige topclubs gehad, met de nodige topsalarissen....