Deze bekende Nederlanders staan bekend om hun kenmerkende brillen
Deze bekende Nederlanders staan bekend om hun kenmerkende brillen

Televisiepersoonlijkheden en BN’ers die een bril dragen, zijn meer dan enkel gezichten op het scherm; ze zijn stijliconen en vaak een voorbeeld voor anderen.

De bril is niet langer een teken van de stereotiepe nerd, maar een modieus accessoire dat klasse en intelligentie uitstraalt.

De manier waarop deze BN’ers hun bril integreren in hun look inspireert vele Nederlanders om hun eigen stijl te omarmen.

Jandino Asporaat een komische twist
© Instagram @jandinoasporaat

Jandino Asporaat: een komische twist

Jandino Asporaat, bekend om zijn energieke en komische optredens, maakt van zijn bril een deel van zijn expressieve stijl.

Zijn bril accentueert zijn levendige uitdrukkingen en onderstreept zijn unieke humor.

Of hij nu op het podium staat of op televisie verschijnt, Jandino’s bril is meer dan een visueel hulpmiddel; het is een uitbreiding van zijn flamboyante persoonlijkheid.

Guus Meeuwis draagt altijd een bril
© Instagram @guus.meeuwis

Guus Meeuwis: de charmante zanger

Guus Meeuwis, een…

Lees verder bij sterrenoptv.nl

Ook interessant

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Als je de afgelopen dagen op het internet bent geweest, weet je dat er deze week maar over één naam wordt gepraat: de charismatische en hotte Leo Woodall, die iedereens hart stal in de Netflix-serie One Day. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft de Britse acteur al een...

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Wil je het meeste uit je nachtrust halen? Dan kan deze nieuwe slaapcalculator je een handje helpen. De rekenmachine maakt een berekening op basis van de natuurlijke slaapcycli van je lichaam en kan je precies vertellen hoe laat je moet gaan slapen als je op een...