Alles over Carmen Lauren Visser (Leeftijd, Antoon, Afkomst)

Tienduizenden tienermeisjes zullen stikjaloers op haar zijn. Maar Carmen Lauren Visser is de nieuwe vriendin van zanger Antoon. Voor de echte fijnproevers is Carmen zeker geen onbekende, maar deze extreem knappe brunette verdient wel even wat meer aandacht. Daarom lees je in dit artikel alles over Carmen Lauren Visser.

 Carmen Lauren Visser is de vriendin van Antoon

Met zo’n 50.000 volgers op Instagram weet je eigenlijk al hoe laat het is. Carmen Lauren Visser is een van de pareltjes van Nederlandse bodem. En nu wil het ook nog eens dat ze niet alleen oogverblindend knap is, maar daarnaast ook nog heel erg slim.

Antoon is de vriend van Carmen Lauren Visser

Vriendin van Antoon

Mocht je ooit op haar Instagram-profiel zijn gestuit, is de kans groot dat je ook dat follow-knopje even nonchalant hebt aangetikt. Maar Carmen Lauren Visser werd pas echt bekend toen zanger Antoon ineens een foto in zijn Stories plaatste, zoenend met de brunette. Ineens was het officieel: Carmen Lauren Visser is de vriend van Antoon.

Antoon en Carmen Lauren Visser hebben een relatie

Antoon ken je misschien wel van hits als Hotelschool, Hallo en Olivia. Hij is nog niet extreem lang bekend in Nederland, maar timmerde de afgelopen jaren flink aan de weg. Inmiddels zijn Antoon en Carmen alweer een poosje bij elkaar. Vooral in het begin was het nog wel even wennen voor Carmen. “Voor haar is het niet altijd even chill geweest”, vertelde Antoon in een interview met het Algemeen Dagblad.

Carmen Lauren Visser leeftijd

Dat heeft ermee te maken dat Antoon, die eigenlijk Valentijn Verkerk heet, moeilijk de omschakeling kon maken van de grote ster naar het vriendje van. “Dan kom je thuis van een optreden voor twintigduizend man, waar je als een soort god wordt gezien en dan wordt mijn vriendin boos omdat ik mijn schoenen niet netjes had neergezet. Dat gaat dan even niet goed in mijn hoofd. Maar het is juist fijn dat ze me laat voelen dat ik ook een normaal mens ben.”

Hoe oud Carmen Lauren Visser is

Daarom is Antoon extra blij met Carmen. Zij leert hem relativeren. “Het is niet dat ik uit de hoogte doe, maar het succes doet wel wat met je. Het kan ook niet dat het je niets doet, het geeft je veel dopamine en adrenaline. Duizenden meisjes willen je. Dus het is goed om af en toe te horen dat ik even normaal moet doen. Je bent geen god, je bent gewoon Tijn.”

 Carmen Lauren Visser afkomst

Leeftijd en afkomst Carmen Lauren Visser

Terug naar Carmen zelf, want die verdient de aandacht. Carmen Lauren Visser is op dit moment 27 jaar oud en ze woont in Amsterdam met haar kat Frankie. Oorspronkelijk komt ze uit de buurt van Utrecht. In haar middelbareschooltijd zat ze op het Christelijk Gymnasium. Want één ding is zeker, naast dat ze haar looks mee heeft, is Carmen ook nog een bijzonder intelligente dame.

 Carmen Lauren Visser komt uit Utrecht

Zo is ze na het gymnasium naar de Vrije Universiteit van Amsterdam gegaan. Daar rondde ze een opleiding International Business Administration af. Vervolgens heeft ze een poosje in Parijs gewoond, waar ze een minor Business volgde aan de Université Paris Dauphine. Vervolgens plakte ze daar ook nog even een master Marketing aan vast aan de VU.

 Carmen Lauren Visser woont in Amsterdam

Carmen Lauren Visser in de Zelfspodcast

Na verschillende marketingbaantjes, bijvoorbeeld bij Red Bull, heeft ze nu een fulltimejob. Carmen werkt voor ITV Studios als Digital Partnerships Executive in Hilversum. Misschien ken je haar ook wel van de Zelfspodcast. Daar is ze de muze van Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck.

In die podcast vertelde ze ook dat ze helemaal geen Carmen Lauren Visser heet. Eigenlijk is haar naam Carmen Visser. Maar dat is natuurlijk te gewoontjes en zal niet meehelpen om een bestaan als influencer op te bouwen. Daarom heeft ze zelf de tussennaam Lauren bedacht. Klinkt toch ook wel wat sexyer.

In de FHM500

En ook voordat Carmen met Antoon ging, viel ze al op. Niet voor niets was ze in de jaren daarvoor ook al opgenomen in de FHM500, de lijst van de 500 knapste vrouwen van Nederland. Carmen is namelijk ook nog werkzaam als model. Maar dat zal je ongetwijfeld niet verbazen.

Ook interessant

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

We kennen Sarah van Soelen allemaal wel als influencer, model én de ex-vriendin van André Hazes jr. Maar wist je dat zij ook een bekende vader heeft? Rudolf van Soelen is een zeer succesvol zakenman en heeft daarmee ook een gigantisch vermogen opgebouwd. Een heel...

Wie is de extreemrechtse Denis Kapustin precies?

Denis Kapustin is een van de weinige Russen die wél wordt gewaardeerd in Oekraïne, al is dat lang niet door iedereen. Hij heeft de Russische president Vladimir Poetin de rug toegekeerd en vecht met zijn Russische Vrijwilligerskorps mee aan de zijde van Oekraïne....

Waar woont Joel Beukers?

Waar woont Joel Beukers?

Joel Beukers is een bekende Nederlandse ondernemer, bodybuilder en influencer die zijn populariteit voornamelijk heeft verkregen door zijn krachtige marketingstrategieën. Met een geschat vermogen van ongeveer 5 miljoen euro? heeft hij zichzelf ook van een peperduur...

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Zonder enige twijfel is Bender het meest opmerkelijke journalistieke YouTube-kanaal van Nederland. Met de piepjonge Benjamin Julius Pearson Buit als gezicht van het kanaal, heeft het meer dan 200.000 abonnees. Tijd om dit mysterie eens te ontrafelen. In dit artikel...

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

In Nederland krijgt hij misschien niet veel aandacht, maar internationaal is Afshin Momadi wel degelijk een bekendheid. Hier wordt hij vooral gezien als de ex-vriend van Jaimie Vaes. Dat doet echter geen recht aan zijn indrukwekkende carrière. In dit artikel lees je...