Alles over Carmen Lauren Visser (Leeftijd, Antoon, Afkomst)

Tienduizenden tienermeisjes zullen stikjaloers op haar zijn. Maar Carmen Lauren Visser is de nieuwe vriendin van zanger Antoon. Voor de echte fijnproevers is Carmen zeker geen onbekende, maar deze extreem knappe brunette verdient wel even wat meer aandacht. Daarom lees je in dit artikel alles over Carmen Lauren Visser.

 Carmen Lauren Visser is de vriendin van Antoon

Met zo’n 50.000 volgers op Instagram weet je eigenlijk al hoe laat het is. Carmen Lauren Visser is een van de pareltjes van Nederlandse bodem. En nu wil het ook nog eens dat ze niet alleen oogverblindend knap is, maar daarnaast ook nog heel erg slim.

Antoon is de vriend van Carmen Lauren Visser

Vriendin van Antoon

Mocht je ooit op haar Instagram-profiel zijn gestuit, is de kans groot dat je ook dat follow-knopje even nonchalant hebt aangetikt. Maar Carmen Lauren Visser werd pas echt bekend toen zanger Antoon ineens een foto in zijn Stories plaatste, zoenend met de brunette. Ineens was het officieel: Carmen Lauren Visser is de vriend van Antoon.

Antoon en Carmen Lauren Visser hebben een relatie

Antoon ken je misschien wel van hits als Hotelschool, Hallo en Olivia. Hij is nog niet extreem lang bekend in Nederland, maar timmerde de afgelopen jaren flink aan de weg. Inmiddels zijn Antoon en Carmen alweer een poosje bij elkaar. Vooral in het begin was het nog wel even wennen voor Carmen. “Voor haar is het niet altijd even chill geweest”, vertelde Antoon in een interview met het Algemeen Dagblad.

Carmen Lauren Visser leeftijd

Dat heeft ermee te maken dat Antoon, die eigenlijk Valentijn Verkerk heet, moeilijk de omschakeling kon maken van de grote ster naar het vriendje van. “Dan kom je thuis van een optreden voor twintigduizend man, waar je als een soort god wordt gezien en dan wordt mijn vriendin boos omdat ik mijn schoenen niet netjes had neergezet. Dat gaat dan even niet goed in mijn hoofd. Maar het is juist fijn dat ze me laat voelen dat ik ook een normaal mens ben.”

Hoe oud Carmen Lauren Visser is

Daarom is Antoon extra blij met Carmen. Zij leert hem relativeren. “Het is niet dat ik uit de hoogte doe, maar het succes doet wel wat met je. Het kan ook niet dat het je niets doet, het geeft je veel dopamine en adrenaline. Duizenden meisjes willen je. Dus het is goed om af en toe te horen dat ik even normaal moet doen. Je bent geen god, je bent gewoon Tijn.”

 Carmen Lauren Visser afkomst

Leeftijd en afkomst Carmen Lauren Visser

Terug naar Carmen zelf, want die verdient de aandacht. Carmen Lauren Visser is op dit moment 26 jaar oud en ze woont in Amsterdam met haar kat Frankie. Oorspronkelijk komt ze uit de buurt van Utrecht. In haar middelbareschooltijd zat ze op het Christelijk Gymnasium. Want één ding is zeker, naast dat ze haar looks mee heeft, is Carmen ook nog een bijzonder intelligente dame.

 Carmen Lauren Visser komt uit Utrecht

Zo is ze na het gymnasium naar de Vrije Universiteit van Amsterdam gegaan. Daar rondde ze een opleiding International Business Administration af. Vervolgens heeft ze een poosje in Parijs gewoond, waar ze een minor Business volgde aan de Université Paris Dauphine. Vervolgens plakte ze daar ook nog even een master Marketing aan vast aan de VU.

 Carmen Lauren Visser woont in Amsterdam

Carmen Lauren Visser in de Zelfspodcast

Na verschillende marketingbaantjes, bijvoorbeeld bij Red Bull, heeft ze nu een fulltimejob. Carmen werkt voor ITV Studios als Digital Partnerships Executive in Hilversum. Misschien ken je haar ook wel van de Zelfspodcast. Daar is ze de muze van Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck.

In die podcast vertelde ze ook dat ze helemaal geen Carmen Lauren Visser heet. Eigenlijk is haar naam Carmen Visser. Maar dat is natuurlijk te gewoontjes en zal niet meehelpen om een bestaan als influencer op te bouwen. Daarom heeft ze zelf de tussennaam Lauren bedacht. Klinkt toch ook wel wat sexyer.

In de FHM500

En ook voordat Carmen met Antoon ging, viel ze al op. Niet voor niets was ze in de jaren daarvoor ook al opgenomen in de FHM500, de lijst van de 500 knapste vrouwen van Nederland. Carmen is namelijk ook nog werkzaam als model. Maar dat zal je ongetwijfeld niet verbazen.

Ook interessant

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Inez Weski is een van de bekendste advocaten van Nederland. De vrouw die in het verleden Desi Bouterse en Ridouan Taghi verdedigde, heeft ook twee kinderen. Die zijn echter een stuk minder bekend. Wij hebben alle beschikbare informatie voor je verzameld. In dit...

Alles over de Vrouw van Badr Hari

Alles over de Vrouw van Badr Hari

We zouden niet durven om Badr Hari wispelturig en onvoorspelbaar te noemen, maar het liefdesleven dat de kickbokser leidt, past uitstekend bij zijn persoonlijkheid. Dan had hij weer een relatie met de één, dan weer met de ander, om vervolgens weer terug te komen bij...

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Als Sylvie Meis weer ergens een nieuw vriendje heeft opgeduikeld, dan weten we in ieder geval één ding zeker: hij is miljonair. Dat was bij kunstenaar Niclas Castello niet anders. De relatie tussen Niclas en Sylvie is inmiddels alweer ten einde. Misschien viel zijn...

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Heb je je ooit afgevraagd waarom wereldrecords in de sportwereld als paddenstoelen uit de grond blijven schieten? Atleten lijken constant te worstelen met de limieten van het menselijk kunnen. Sommige records zijn echter net zo taai als een tante op een...

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Ooit was Rafael van der Vaart het grootste talent dat rondliep op de Nederlandse velden. Een glorieuze loopbaan volgde, maar in rap tempo werd het ook een stuk minder met Raf. Toch heeft hij in zijn carrière de nodige topclubs gehad, met de nodige topsalarissen....