ZIEN; Weduwe Willibrord Frequin koopt nieuw huis het Gooi.
ZIEN; Weduwe Willibrord Frequin koopt nieuw huis het Gooi.

Op 26 mei 2022 overleed Willibrord Frequin en bleef zijn vrouw Gesina Lodwijkx, met wie hij in 2019 was getrouwd, alleen achter in het huis waar zij lief en leed hadden gedeeld. Gesina zette het huis te koop en deze is inmiddels verkocht. De verkoopprijs is nog niet bekend.

KOOPPRIJS WONING 

Wel heeft de weduwe van Willibrord een nieuw huis gekocht; een twee onder 1 kapwoning in Huizen, in het Gooi. Ze betaalt er 495.000 euro voor, gelijk aan de vraagprijs. Tevens liet Gesina er een hypotheek op vestigen van 575.940 euro.

INDELING WONING

Voor dat geld krijgt zij een prachtige gerenoveerde woning, zodat ze daar niets meer aan hoeft te doen. De woonoppervlakte bedraagt 87 vierkante meter en de woning telt drie kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen. De keuken bevindt zich in de uitbouw en is voorzien van diverse inbouwapparatuur.. Verder is de woning voorzien van een houten vloer en dubbele beglazing.

Uiteraard is er een…

 

Lees verder bij www.bekendeburen.nl

Ook interessant

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt. De rapper en zanger is dit jaar de kandidaat die Nederland vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. En dat...

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Het nieuwe Formule 1-seizoen is officieel van start gegaan. Max Verstappen jaagt op zijn vierde wereldtitel. Dit kun je in 2024 volgen via Viaplay, F1 TV Pro of via andere (gratis) opties. Het enige wat mist bij al deze opties? Het commentaar van Olav Mol en zijn...