ZIEN: Leontien van Moorsel zet haar luxe Rotterdamse villa te koop.
ZIEN: Leontien van Moorsel zet haar luxe Rotterdamse villa te koop.

ZIE HIER BEELDEN VAN DE VILLA

Leontien van Moorsel, die als wielrenner vier keer Olympisch kampioen werd, maar ook negen keer wereldkampioen en alsof het  niet genoeg maar liefst zes keer werd benoemd tot sportvrouw van het jaar en tegenwoordig regelmatig aanschuift bij SBS Shownieuws, heeft haar vrijstaande villa aan het water in Rotterdam te koop gezet.

VRAAGPRIJS VILLA VAN MOORSEL

De vraagprijs is 1.675.000 euro. Zelf kochten Leontien en haar man Michael Zijlaard de villa in 2019 voor een bedrag van 1.120.000 euro en lieten er twee hypotheken op vestigen van in totaal iets onder de 875.000 euro.

WINST

Bij verkoop op de vraagprijs gloort er dus een mooie winst van 555.000 euro aan de horizon. Maar wat krijgt de koper voor dit geld? De villa heeft een woonoppervlakte van 218 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers.

INDELING VILLA VAN MOORSEL

Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. De keuken, met kookeiland met…

 

Lees verder bij www.bekendeburen.nl

Ook interessant

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Het is weer weekend en dus heb je de ruimte om even bij te komen van de drukke week op werk of school. Het is tijd voor wat ontspanning of juist een goed feestje. Het maakt niet uit wat je plan is, een lekker drankje is altijd welkom. Je kunt kiezen voor een vertrouwd...