ZIEN: Enzo Knol ziet geen andere uitweg om koper voor zijn appartement te vinden!
ZIEN: Enzo Knol ziet geen andere uitweg om koper voor zijn appartement te vinden!


Hij heeft vijf maanden geduld gehad…

Augustus vorig jaar zette Enzo Knol zijn appartement in Zeist te koop voor exact 700.000 euro. Hier is echter geen koper op af gekomen, dus was er geen andere optie dan de vraagprijs te verlagen en wel naar 675.000 euro ofwel 25.000 euro geeft hij prijs.

DIT VERDIENT ENZO KNOL OP DE VERKOOP

Zelf kocht Enzo het appartement in 2016 voor een bedrag van 430.000 euro en betaalde het met eigen geld. Er gloort dan ook altijd nog een winst van 245.000 euro aan de horizon en daar kan hij nog een Porsche van kopen.

INDELING APPARTEMENT ENZO KNOL

De koper krijgt voor dit geld een luxe appartement met een woonoppervlakte van 159 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaap- en twee badkamers. Het appartement ligt op de eerste verdieping van de vier in totaal.

VILLA SOESTERBERG ENZO KNOL

Er is een luxe open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het balkon ontbreekt uiteraard niet en…

 

Lees verder bij www.bekendeburen.nl

Ook interessant

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Als je de afgelopen dagen op het internet bent geweest, weet je dat er deze week maar over één naam wordt gepraat: de charismatische en hotte Leo Woodall, die iedereens hart stal in de Netflix-serie One Day. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft de Britse acteur al een...

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Wil je het meeste uit je nachtrust halen? Dan kan deze nieuwe slaapcalculator je een handje helpen. De rekenmachine maakt een berekening op basis van de natuurlijke slaapcycli van je lichaam en kan je precies vertellen hoe laat je moet gaan slapen als je op een...