Alles over Yasmine Driouech (Leeftijd, Familie, Ouders)

Yasmine Driouech heeft meer dan honderdduizend volgers op haar socials, maar de kans is groot dat je haar kent als de ex-vrouw van voetballer Mohamed Ihattaren. Yasmine heeft de zaakjes uitstekend voor elkaar en mag zich tegenwoordig een heuse influencer noemen. Daarom in dit artikel alles over Yasmine Driouech, van haar leeftijd tot haar familie.

Leeftijd van Yasmine Driouech

De leeftijd van Yasmine Driouech

Yasmine Driouech is op 12 september 2004 geboren in Amsterdam. Dat betekent dat Yasmine op dit moment 19 jaar oud is. Ze is niet alleen geboren in Amsterdam, maar is daar ook opgegroeid. Daar leerde ze ook haar eerste grote liefde kennen: Mohamed Ihattaren, die op dat moment voor Ajax voetbalde.

De ouders van Yasmine Driouech

De ouders van Yasmine

Yasmine is opgegroeid in een rijk gezin, samen met haar ouders. Zowel haar vader als haar moeder had/heeft een uitstekende baan. De moeder van Yasmine Driouech werkte voor de medische afdeling van de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ze heeft een goede opleiding genoten en hielp daar bij het produceren van medicatie tegen kanker. Haar vader zit in de vastgoedwereld en is zeer succesvol als makelaar. Niet alleen hier in Nederland, maar ook internationaal.

Afkomst Yasmine Driouech is Marokkaans

Yasmine gaf bij het YouTube-kanaal DS OFFICIEEL toe dat ze zo rijk is door haar ouders. Ze heeft een bestaan als influencer op kunnen bouwen, doordat ze daar financieel alle ruimte voor had. Ze loopt dan ook altijd in de nieuwste kleding, waardoor ze content kan maken over fashion, lifestyle en make-up. Haar moeder is inmiddels zelfs al met vervroegd pensioen, want financieel is daar de ruimte voor bij de familie Driouech.

Familie van Yasmine Driouech

School is dan ook iets waar Yasmine met weinig plezier op terugkijkt. Als ze dan toch een favoriet vak moet noemen? “Dan was het gym, omdat je daar nog lekker een beetje kon bewegen. Maar verder vond ik het allemaal niets.” In de tussentijd heeft Yasmine wel een bijbaantje gehad. Ze werkte als meubelverkoopster bij ERIK Arkitekter, een Deense meubelzaak.

Afkomst Yasmine Driouech

Yasmine is overigens van Marokkaanse afkomst. Dat heeft ze gemeen met haar ex-vriend Ihattaren, die ook Marokkaanse roots heeft. Yasmine timmerde namelijk behoorlijk aan de weg als influencer, maar haar bekendheid kreeg pas echt een boost toen ze aanpapte met profvoetballer Mohamed Ihattaren. De relatie tussen de twee was de afgelopen maanden op zijn zachtst gezegd turbulent.

Yasmine Driouech is de ex-vriendin van Mohamed Ihattaren

Mohamed en Yasmine kregen in 2022 een relatie en in het najaar van dat jaar verloofden zij zich zelfs al. Zes weken later gingen zij echter alweer uit elkaar. Yasmine deed aangifte tegen haar ex-vriend voor mishandeling op een verjaardagsfeestje. Later kwamen de twee echter toch weer bij elkaar. Yasmine wilde de aangifte intrekken, maar de politie gaf te kennen het onderzoek desalniettemin door te zetten.

Getrouwd met Ihattaren

Dat zorgde uiteindelijk voor een opmerkelijke situatie. De twee stapten alsnog het huwelijksbootje in, terwijl er nog een onderzoek lag over de mishandeling van Yasmine door Ihattaren. De voetballer is daar in februari 2023 zelfs voor opgepakt geweest. In mei 2023 trouwden ze met elkaar, maar het huwelijk heeft niet bijzonder lang geduurd.

In maart 2024 verwijderden ze allebei alle gezamenlijke foto’s op sociale media. Er gingen al langer geruchten dat het niet goed ging tussen het koppel. Diverse familieleden hebben elkaar ook ontvolgd op sociale media, waarna RTL Boulevard met het nieuws kwam dat Ihattaren en Yasmine uit elkaar zijn. Dat Mohamed een contract had getekend bij Slavia Praag en in Tsjechië woonde, hielp daar uiteraard niet bij. Het is echter de vraag of de twee ook al officieel gescheiden zijn.

Druk van de familie

Volgens het Algemeen Dagblad speelde de familie van Ihattaren een belangrijke rol in de breuk met Yasmine. Het verhaal dat Yasmine aangifte deed en dat later wilde rectificeren, zat de familie niet lekker. Zij zouden hebben aangestuurd op de breuk.

 

Ook interessant

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Inez Weski is een van de bekendste advocaten van Nederland. De vrouw die in het verleden Desi Bouterse en Ridouan Taghi verdedigde, heeft ook twee kinderen. Die zijn echter een stuk minder bekend. Wij hebben alle beschikbare informatie voor je verzameld. In dit...

Alles over de Vrouw van Badr Hari

Alles over de Vrouw van Badr Hari

We zouden niet durven om Badr Hari wispelturig en onvoorspelbaar te noemen, maar het liefdesleven dat de kickbokser leidt, past uitstekend bij zijn persoonlijkheid. Dan had hij weer een relatie met de één, dan weer met de ander, om vervolgens weer terug te komen bij...

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Als Sylvie Meis weer ergens een nieuw vriendje heeft opgeduikeld, dan weten we in ieder geval één ding zeker: hij is miljonair. Dat was bij kunstenaar Niclas Castello niet anders. De relatie tussen Niclas en Sylvie is inmiddels alweer ten einde. Misschien viel zijn...

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Heb je je ooit afgevraagd waarom wereldrecords in de sportwereld als paddenstoelen uit de grond blijven schieten? Atleten lijken constant te worstelen met de limieten van het menselijk kunnen. Sommige records zijn echter net zo taai als een tante op een...

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Ooit was Rafael van der Vaart het grootste talent dat rondliep op de Nederlandse velden. Een glorieuze loopbaan volgde, maar in rap tempo werd het ook een stuk minder met Raf. Toch heeft hij in zijn carrière de nodige topclubs gehad, met de nodige topsalarissen....

Alles over Onno Hoes (Vriend van Albert Verlinde)

Alles over Onno Hoes (Vriend van Albert Verlinde)

Een jaar of tien geleden kon je geen krant openslaan of het ging wel over de relatie tussen Albert Verlinde en toenmalig burgemeester van Maastricht Onno Hoes. In de tussentijd is er een hoop gebeurd tussen de twee. Maar vooral valt op dat het een stuk rustiger is...