VIDEO: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar te strakke legging
VIDEO: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar te strakke legging

Jutta Leerdam trakteert de pupillen van 4,3 miljoen volgers vandaag op een front row uitzicht op haar bilpartij. Zoals we van de ijsheldin gewend zijn, zitten de kadetten ook vandaag nauw verpakt in een flinterdunne legging.

Wereldkampioenschappen

In een video op Instagram is Jutta aan het trainen voor de wereldkampioenschappen die op de planning staan. Op 15 februari zal Leerdam het bevroren strijdtoneel in Canada trotseren, bewapend met een gepantserde toges en een conditie waar Arie Boomsma slechts nat van kan dromen.

Expliciete beelden

De voorbereidingen hiervan plaatst Jutta in een Instagram Story. In de video zie je hoe de ‘s-Gravenzandse schone een zwaar gewicht in haar nek legt en heel diep squat. Dat zijn absoluut beelden die nog lang op je netvliezen zullen nabranden:


 

Lees verder bij loesoe.nl

Ook interessant

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Als je de afgelopen dagen op het internet bent geweest, weet je dat er deze week maar over één naam wordt gepraat: de charismatische en hotte Leo Woodall, die iedereens hart stal in de Netflix-serie One Day. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft de Britse acteur al een...

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Wil je het meeste uit je nachtrust halen? Dan kan deze nieuwe slaapcalculator je een handje helpen. De rekenmachine maakt een berekening op basis van de natuurlijke slaapcycli van je lichaam en kan je precies vertellen hoe laat je moet gaan slapen als je op een...