Vermogen Lil Kleine in rook opgegaan: ‘Cijfers zijn treurig’
Vermogen Lil Kleine in rook opgegaan: ‘Cijfers zijn treurig’

Lil Kleine is, na de release van zijn nieuwe documentaire Jorik, weer het gesprek van de dag. Genoeg reden voor zakenblad Quote om in zijn cijfers te duiken: wat is het vermogen van Lil Kleine?

Prime Video heeft onlangs de driedelige docuserie Jorik onthuld. De documentaire gaat diep in op het leven van Jorik Scholten, beter bekend als rapper Lil Kleine. De geboren Amsterdammer heeft een roerige periode achter de rug, en in de serie wordt getoond hoe de artiest zijn leven weer probeert op te bouwen. Wat de rapper ook weer moet opbouwen, is zijn vermogen, als we het doorgaans goed ingevoerde Quote mogen geloven.

Groot deel van vermogen Lil Kleine is in rook opgegaan

Hoewel het niet mogelijk is om Lil Kleines bankrekening in te zien, heeft Quote zijn ‘zakenimperium’ doorgespit. Waar het geld eerst tegen de plinten aanklotste in huize Scholten, blijkt het er, op financieel vlak, nu een stuk minder rooskleurig uit te zien voor de 29-jarige rapper….

 

Lees verder bij jfk.men

Ook interessant

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Het nieuwe Formule 1-seizoen is officieel van start gegaan. Max Verstappen jaagt op zijn vierde wereldtitel. Dit kun je in 2024 volgen via Viaplay, F1 TV Pro of via andere (gratis) opties. Het enige wat mist bij al deze opties? Het commentaar van Olav Mol en zijn...

Jaimie Vaes openhartig over breuk met Koen Pieter van Dijk

Jaimie Vaes openhartig over breuk met Koen Pieter van Dijk

Lang waren Jaimie Vaes en Koen Pieter van Dijk the best of friends (daar kwamen bijvoorbeeld dit soort grappige scènes uit, over het coveren van Jamies Jorik-tatoeage), maar inmiddels zien we ze al een tijdje niet meer samen. Hoe zit dat? Gisteren legde Jaimie het...