Verborgen bacteriën: op deze plek in jouw huis krioelen er miljoenen
Verborgen bacteriën: op deze plek in jouw huis krioelen er miljoenen

Laten we met de deur in huis vallen: jouw huis zit vol met bacteriën. Ook op plekken waarvan je niet had verwacht. Onlangs lichtten wel uit welke lichaamsdelen mannen vergeten te wassen. Nu moeten we het even hebben over het huishouden. Let op: je gaat voortaan anders kijken naar jouw thuis.

Mensen met smetvrees hebben vast wel eens uitgezocht waar je de meeste bacteriën weet te vinden in jouw huis. Veel mensen verwachten dat dit het toilet is. Toch wordt de wc nog keihard overtroffen door een andere plek. Wij zetten op een rijtje waar je de meeste bacteriën gaat tegenkomen.

Bacteriën in huis

Of je nou dol bent op schoonmaken of niet, bacteriën zul je altijd in jouw huis terugvinden. Via RTL lezen we dat Nederlanders niet per se echte schoonmakers zijn. Quest deed een enquete waaruit bleek dat 14% van de Nederlanders minder dan één keer per week de wc schoonmaakt.

Maar dat is niet alles. Ruim 6 op de 10 mensen maakt slechts één keer per maand de koelkast schoon. Geen…

 

Lees verder bij manly.nl

Ook interessant

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt. De rapper en zanger is dit jaar de kandidaat die Nederland vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. En dat...

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Het nieuwe Formule 1-seizoen is officieel van start gegaan. Max Verstappen jaagt op zijn vierde wereldtitel. Dit kun je in 2024 volgen via Viaplay, F1 TV Pro of via andere (gratis) opties. Het enige wat mist bij al deze opties? Het commentaar van Olav Mol en zijn...