Ventje Camper: ideaal camperbusje bedacht door Frank Westland
Ventje Camper: ideaal camperbusje bedacht door Frank Westland

Jaren geleden bouwde Frank Westland zijn eerste busje om tot camper. Die ervaring bleek het fundament onder wat nu zijn bedrijf Ventje Camper is. ‘Inmiddels rijden er zo’n duizend Ventjes rond.’

Notitieboekjes ‘Als kind al was ik van alles aan het maken en aan het bedenken. Ik had notitieboekjes vol met ideeën. Het was niet dat ik de cd-speler van mijn ouders uit elkaar haalde en weer in elkaar zette. Ik had vooral eigen ideeën voor nieuwe dingen die ik zelf wilde maken.’

Tijdswinst ‘Op mijn twintigste had ik twee studies afgerond: werktuigbouwkunde en industrieel ontwerp. Doordat ik nog zo jong was, had ik het gevoel dat ik flink wat tijdswinst had. Dus ben ik naar Nieuw-Zeeland gegaan. Daar heb ik eerst een half jaar bij een klein ontwerpbureau gewerkt. In zo’n klein bedrijf zit je niet alleen maar te ontwerpen, je gaat ook in overleg met klanten, houdt je bezig met de bedrijfsvoering en eigenlijk met alle aspecten die komen kijken…

 

Lees verder bij jfk.men

Ook interessant

Kun je immuun worden voor de cafeïne die in je koffie zit?

Kun je immuun worden voor de cafeïne die in je koffie zit?

Koffie: wie wordt er niet blij van? Je start er ’s ochtends mee op, houdt er pauze mee en tegen de hongerklop rond 4 uur neem je nog een kop met cafeïne voor de laatste uurtjes. Per jaar drinkt een Nederlander gemiddeld 260 liter koffie. Is zoveel liter niet...

Meilandjes gaan de grens over in nieuw seizoen

Meilandjes gaan de grens over in nieuw seizoen

Waar naartoe blijft nog een mysterie Het tiende seizoen van Chateau Meiland staat voor de deur en fans kunnen zich opmaken voor een nieuwe dosis hilariteit en avontuur met de Meilandjes. Maarre, dit seizoen blijven de Meilandjes niet op Nederlandse bodem. Nee: ze...

Dit gigantische bedrag verdient DJ Tiësto per optreden

Dit gigantische bedrag verdient DJ Tiësto per optreden

DJ Tiësto heeft zijn optreden tijdens de Super Bowl aanstaande zondag afgezegd. Dat laat Tijs Verwest, zoals zijn echte naam luidt, donderdag weten op X. "Ik en mijn team hebben de afgelopen maanden iets heel bijzonders voorbereid", schrijft hij. "Maar een...

Rijkdom Helene Hendriks knalt omhoog!

Rijkdom Helene Hendriks knalt omhoog!

Haar carriere legt Helene zeker geen windeieren. Dat bewijzen de cijfers.. TELEVIZIERRING De carriere van Helene Hendriks gaat als een speer. Niet voor niets won ze vorig jaar de Televizier- Ring als beste presentator en trok ze meer dan 1 miljoen kijkers met...

Hierom deed Joshua mee aan Winter Vol Liefde

Hierom deed Joshua mee aan Winter Vol Liefde

We hebben weer gesmúld van Winter Vol Liefde en vielen in een soort gat toen het seizoen voorbij was. Daarom waren we blij Joshua even bij Rumag voorbij te zien komen – en daar vertelde hij ook nog eens dingen die we wilden weten. Waarom 'ie zich opgaf, bijvoorbeeld,...