vanaf deze woning in Nederland ben je sneller in Parijs dan in Groningen
vanaf deze woning in Nederland ben je sneller in Parijs dan in Groningen

Hoe zuidelijker je in Nederland woont, hoe dichter je bij grote steden in het buitenland bent. Denk aan Antwerpen, Keulen en Luxemburg, maar ook de stad van de liefde: Parijs! Lijkt het je wat om hier vanaf jouw stulpje snel naartoe te kunnen? Dan is dit je geluksdag.

Wij vonden namelijk een hoekwoning op Funda die dichter bij Parijs ligt dan het Nederlandse Groningen. En nee, je hoeft hier niet al je zuurverdiende centen voor in te leveren. Aan dit huis hangt namelijk een prijskaartje van niet meer dan € 269.000, mits je niet overboden wordt.

Omgeving en voorzieningen van Sluis

Op het moment dat je Sluis binnenrijdt, waar deze Funda-klapper te koop staat, kom je direct in een pittoreske omgeving. Deze vestingstad in Zeeuws-Vlaanderen heeft oude grachten, kerken, 7 traditionele korenmolens en ligt op slechts 2 kilometer van de Belgische grens.

De hoekwoning aan de Nieuwstraat 30 ligt zeer centraal en heeft uitzicht op een oude molen van Sluis. Tegenwoordig kun je hier een…

 

Lees verder bij manly.nl

Ook interessant

Kijkers Lang Leve de Liefde roepen allemaal hetzelfde over Roy

Kijkers Lang Leve de Liefde roepen allemaal hetzelfde over Roy

Roy maakte woensdagavond zijn entree in Lang Leve de Liefde. Hij is gekoppeld aan Chassidy en dat bleek zowaar een uitstekende match. Ze kunnen het vanaf seconde één goed vinden met elkaar en de avond werd afgesloten met een paar kusjes in bed. ‘Bloempot!’ Chassidy en...