Van plan om te carnavallen? Houd rekening met slecht weer
Van plan om te carnavallen? Houd rekening met slecht weer

Ah oh!

Nog maar heel eventjes wachten en dan is het weer tijd voor het mooiste feestje van het jaar: carnaval! Ben jij van plan om onder de rivieren het feestje mee te vieren? Houd er dan wel rekening mee dat er een grote kans is dat je natgeregend wordt, zo beweert de weersvoorspelling.

Regen en lage temperaturen

Volgens Weeronline zien de weerberichten er niet heel best uit. De temperaturen blijven echter wel ‘aangenaam’ in het carnaval-gebied. Toch is er ook nog goed nieuws: de wind lijkt te gaan liggen vanaf het weekend.

Zaterdag lopen de temperaturen op tot zo’n dertien graden. Dit is voor de tijd van het jaar heerlijk. Echter, is er wel een ding waar feestgangers rekening mee moeten houden. Zo zou het – zoals het nu lijkt – niet droog blijven. Gelukkig is er geen sprake van hoosbuien, maar een beetje voorbereid op pad gaan is dus wel aan te raden volgens Weeronline.

Het weerbeeld kan veranderen

De temperaturen beginnen vanaf zondag helaas weer te dalen, waardoor…

 

Lees verder bij www.tipsenweetjes.nl

Ook interessant

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Als je de afgelopen dagen op het internet bent geweest, weet je dat er deze week maar over één naam wordt gepraat: de charismatische en hotte Leo Woodall, die iedereens hart stal in de Netflix-serie One Day. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft de Britse acteur al een...

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Wil je het meeste uit je nachtrust halen? Dan kan deze nieuwe slaapcalculator je een handje helpen. De rekenmachine maakt een berekening op basis van de natuurlijke slaapcycli van je lichaam en kan je precies vertellen hoe laat je moet gaan slapen als je op een...