Toyota roept duizenden auto’s terug, problemen met airbags
Toyota roept duizenden auto’s terug, problemen met airbags

De airbags kunnen ontploffen

Toyota roept zo’n 50.000 auto’s terug naar de garage omdat de airbags mogelijk zouden kunnen ontploffen. De fabrikant raadt eigenaren van de auto’s aan om niet meer in hun auto te rijden. We vertellen je om welke auto’s het kan gaan.

Oude modellen

De autofabrikant meldt dat zo’n 50.00 auto’s met een airbag van leverancier Takata problemen met de airbag kunnen hebben. Het gaat om Toyota Corolla’s met bouwjaren 2003 en 2004, de Corolla Matrix uit 2003 en 2004 en RAV4’s uit 2004 en 2005. Het is niet duidelijk op welke plekken ter wereld de auto’s precies rondrijden.

De afgelopen jaren moesten er wereldwijd al meer auto’s met airbags van Takata worden gerepareerd. De airbags kunnen ontploffen en daarbij kunnen er metaaldeeltjes door de auto worden gelanceerd. Hier werden toen een aantal dodelijke ongelukken aan gelinkt.

Nog meer problemen

Naast de problemen met airbags kampte Toyota de afgelopen tijd met nog een probleem. Deze week…

 

Lees verder bij www.tipsenweetjes.nl

Ook interessant

in deze vlog is Myron Koops naakt te zien

in deze vlog is Myron Koops naakt te zien

Myron Koops, kennen we allemaal als de vriendin van Enzo Knol.  Inmiddels wonen Myron en Enzo in hun nieuwe woning. Inmiddels is Myron zelf zwanger van Enzo. Dat maakten ze zelf bekend op Instagram, nadat Jan Roos en Dennis Schouten dit meldden bij hun programma,...