Speelt Virgil van Dijk na de zomer voor zijn favoriete voetbalclub?
Speelt Virgil van Dijk na de zomer voor zijn favoriete voetbalclub?

Jürgen Klopp maakte onlangs bekend dat hij Liverpool aan het einde van het seizoen zal verlaten. Hierdoor wordt ook de toekomst van Virgil van Dijk bij de club onzeker. In het verleden dropte de Nederlander al eens hints over zijn droomclub. Voetbalt de verdediger straks ergens anders?

Vanwaar deze speculaties? Virgil van Dijk heeft in een interview met The Times laten doorschemeren dat hij niet zeker weet of hij deel wil uitmaken van het post-Klopp-tijdperk bij Liverpool. Dat klinkt als iemand die toe is aan een nieuwe uitdaging, niet?

Voor welke voetbalclub wil Virgil van Dijk graag uitkomen?

Maar waar zou hij dan naartoe willen? Nou, Virgil van Dijk heeft al een paar keer laten vallen dat zijn droombestemming zich in Spanje bevindt. In 2022 noemde hij het Nou Camp zelfs als zijn favoriete uit-stadion.

In een interview met Gary Neville onthulde hij ooit dat Camp Nou zijn favoriete uit-stadion is. ‘Ik keek veel naar Barcelona-wedstrijden…

 

Lees verder bij jfk.men

Ook interessant

Kijkers Lang Leve de Liefde roepen allemaal hetzelfde over Roy

Kijkers Lang Leve de Liefde roepen allemaal hetzelfde over Roy

Roy maakte woensdagavond zijn entree in Lang Leve de Liefde. Hij is gekoppeld aan Chassidy en dat bleek zowaar een uitstekende match. Ze kunnen het vanaf seconde één goed vinden met elkaar en de avond werd afgesloten met een paar kusjes in bed. ‘Bloempot!’ Chassidy en...