Alles over de knappe presentatrice Shelly Sterk

Shelly Sterk behoort op het gebied van vrouwen overduidelijk tot het beste wat Nederland te bieden heeft. Niet voor niets werd in 2018 uitgeroepen tot knapste vrouw van ons land. Tijd om haar leven eens flink uit te diepen. In dit artikel lees je alles over Shelly Sterk.

Alles over Shelly Sterk

Op 30 april 1991 kwam onze Shelly op deze wereld. Dat betekent dat ze nu 33 jaar oud is. We kennen Shelly natuurlijk allemaal als succesvol presentatrice, maar om daar te komen, heeft ze een lange weg afgelegd. Shelly is geboren en getogen in Den Haag. Ze ging naar de middelbare school in Delft en daarna koos ze ervoor om Journalistiek te gaan studeren in Utrecht. In vier jaar studeerde ze daar af met de specialisatie ‘Televisie’, hoe kan het ook anders?

Shelly Sterk is getrouwd

Begin van haar loopbaan

En dat Shelly een slim meisje is, blijkt wel uit het feit dat ze een certificaat van excellentie op zak heeft. Daarna verhuisde ze naar New York om daar de filmacademie te gaan doen. Dat was echter nog niet genoeg voor Miss Perfect, want ze plakte er gewoon nog eens een studie aan de BNN University aan vast. Haar eerste klus in de journalistiek werd echter flater. Ze is begonnen bij PowNed, maar na een maand nam ze alweer ontslag. Ze wilde heel graag verslaggever zijn, maar vond het vervelend dat mensen altijd negatief waren als PowNed langskwam.

Shelly Sterk heeft een vriend

Vervolgens ging ze aan de slag bij concurrent GeenStijl. Ze werd echter pas echt bekend toen ze in 2016 verslaggeefster werd voor RTL Boulevard. Dat combineerde ze met een rol als presentatrice van het semi-wetenschappelijke programma Galileo. In het vervolg presenteerde Shelly een scala aan televisieprogramma’s, zoals Alles mag op Zondag, De Grote Improvisatieshow en De Jongens tegen de Meisjes.

Shelly Sterk heeft een relatie

Shelly knapste vrouw van Nederland

In 2017 deed Shelly mee aan Expeditie Robinson. Daar verraste ze vriend en vijand door vierde te worden. Niet alleen een vrouw die het van haar uiterlijk moet hebben dus. In de tussentijd deed ze aan nog een aantal programma’s mee en had ze enkele acteerklussen. In 2018 werd Shelly Sterk door FHM uitgeroepen tot de mooiste vrouw van Nederland. Daarmee staat ze in een prachtige lijst met beauty’s als Kim Feenstra, Nochtli Peralta Alvarez, Sylvana IJsselmuiden, Jessie Jazz Vuijk, Katja Schuurman, Abbey Hoes en Monica Guize.

Shelly Sterk dacht aan journalistiek

En we hebben nog geen reden voor je waarom Shelly zo leuk is. Ook na het winnen van de FHM-award bleef ze heel bescheiden. “Dat was natuurlijk de grap van de eeuw”, zei Sterk in een interview met het Algemeen Dagblad . “Hoe kan Doutzen Kroes op nummer 3 staan, en ik op 1? Dat is niet reëel. Het is alsof ik een potje voetbal heb gewonnen van Messi. Ach, ik kan erom lachen.”

Shelly Sterk heeft een soort

Verder heeft Shelly ook nog een aantal hobby’s. Zo is ze groot Formule 1-fan en schuift ze regelmatig aan bij autosportprogramma’s. Dat is echter niet de enige sport waar ze bezeten van is. Ze is tegenwoordig ook into the Golf. Ze hoopt binnen drie jaar een single handicap te hebben en is fan van Anne van Dam. Ook haar zoontje Jake staat regelmatig op de golfbaan, hij is echter meer fan van Tiger Woods. Zelf gaat Shelly regelmatig met vriendinnen een balletje slaan, in combinatie met een after op het terras natuurlijk.

Shelly Sterk is presentatrice

De vriend van Shelly Sterk

Mocht je na het lezen van dit artikel tot over je oren verliefd zijn (wat we ons heel goed kunnen voorstellen), dan hebben we nog slecht nieuws voor je. Shelly Sterk heeft al een vriend. Sterker nog, ze is zelfs getrouwd met Mark Ebing. Zij stapten in 2018 in het huwelijksbootje. De twee kwamen met elkaar in contact via een berichtje op Facebook Messenger, waarbij Shelly reageerde met ‘praatjesmaker’. Ze zoenden voor het eerst voor de IKEA en inmiddels zijn ze al ruim tien jaar bij elkaar. Shelly en Mark hebben samen een zoon genaamd Jake, maar er komt er nog één aan. Shelly is opnieuw in verwachting van een zoon.

Mark Ebing is de vriend van Shelly Sterk

Gescheiden

Shelly en Mark zijn uiterst gelukkig met elkaar, maar Shelly is wel gescheiden van haar andere grote liefde. Ze presenteerde namelijk lange tijd Shownieuws, maar na de zwangerschap van haar eerste zoontje werd ze onverwacht ontslagen. “Als je net bevallen bent, zit je daar natuurlijk niet op te wachten”, vertelde ze in Aran on Tour. “Toen dacht ik wel van: oké. Maar ik ben ik er nu wel overheen en het raakt mij niet meer.”

Meest naakte foto’s van Shelly Sterk

Nou goed, genoeg geluld, tijd voor wat foto’s! Kijk en geniet mee van de meest naakte foto’s van Shelly Sterk op ons wereldwijde web.

Ook interessant

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

In Nederland krijgt hij misschien niet veel aandacht, maar internationaal is Afshin Momadi wel degelijk een bekendheid. Hier wordt hij vooral gezien als de ex-vriend van Jaimie Vaes. Dat doet echter geen recht aan zijn indrukwekkende carrière. In dit artikel lees je...

Dit is Natasja Dragic (Ex van Dennis Schouten!)

Dit is Natasja Dragic (Ex van Dennis Schouten!)

Natasja Dragic, een bekende Nederlandse influencer, is de afgelopen jaren vaak in het nieuws geweest, vooral vanwege haar tumultueuze relatie met Dennis Schouten. De vete tussen Dragic en Schouten heeft veel aandacht getrokken en hield de Nederlandse showbizzmedia...

Dit is de knappe Vriendin van Flemming

Dit is de knappe Vriendin van Flemming

In zijn eerste megahit Amsterdam zong Flemming over meisjes alsof hij de ideale minnaar is. De grote vraag is of dat bluf is, of dat er een kern van waarheid in zit. De onder tieners extreem populaire zanger heeft in ieder geval een relatie. Maak kennis met Jeanne...

Alles over het Kantoor van de Bankzitters!

Alles over het Kantoor van de Bankzitters!

De afgelopen jaren zijn de Bankzitters uitgegroeid tot razend populair YouTube-kanaal. Voor de oudere generatie is het misschien moeilijk te begrijpen, maar Matthy, Milo, Rob, Koen en Raoul zijn inmiddels tien keer zo bekend bij de jeugd dan iemand als André van Duin....