Ruud de Wild heeft miljoenenschuld!
Ruud de Wild heeft miljoenenschuld!

Na de  breuk met Olcay GuLsen kocht Ruud de Wild een eigen appartement in Amsterdam voor het bedrag van 1.175.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,5 miljoen euro. 

Hypotheek Ruud de Wild

Buiten dit pand is hij ook eigenaar van een appartement onder dat van zijn ex Olcay Gulsen. Dit appartement kocht hij in 2022 voor een bedrag van 1.250.000 euro en hij liet hier een hypotheek op vestigen van nog eens 1,5 miljoen euro.

Wie er vanuit ging dat Ruud het laatste appartement wel zou gaan verkopen nu de relatie met Olcay tot het verleden behoort, komt bedrogen uit. Hij heeft dit appartement namelijk nog steeds en wellicht verhuurt hij deze ruimte aan Olcay.

TOTALE SCHULD RUUD DE WILD

Alsof de 3 miljoen euro aan hypotheken niet genoeg is, heeft Ruud eind december nog een hypotheek op zijn nieuwe appartement genomen van 3 ton. Zo komt de totale hypotheekschuld op maar liefst 3,3 miljoen euro uit.

Hij moet dus wel erg veel verdienen om de maandelijkse…

 

Lees verder bij www.bekendeburen.nl

Ook interessant

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Het is weer weekend en dus heb je de ruimte om even bij te komen van de drukke week op werk of school. Het is tijd voor wat ontspanning of juist een goed feestje. Het maakt niet uit wat je plan is, een lekker drankje is altijd welkom. Je kunt kiezen voor een vertrouwd...

Perfect uitzicht op Circuit Zandvoort vanuit deze Funda-woning

Perfect uitzicht op Circuit Zandvoort vanuit deze Funda-woning

De Formule 1 trok vorig jaar gemiddeld 300.000 bezoekers naar Circuit Zandvoort. Om er dit jaar bij te kunnen zijn, betaal je tussen € 60 en € 545 per dag. Maar je hebt ook de kans om eenmalig íets meer te betalen en het ieder jaar vanaf je balkon te aanschouwen. ...