Peter Gillis boos en verdrietig: ‘Het is ziek’
Peter Gillis boos en verdrietig: ‘Het is ziek’

De Massa is Kassa-ster stort zijn hart uit op social media

Gillis is zelf regelmatig onderwerp van gesprek in de media. Of het nu gaat om de vermeende mishandeling van ex Nicol Kremers, zijn tv-optredens of de louche zaken die volgens de vele beschuldigingen op zijn parken plaatsvinden, eigenlijk gaat er geen week voorbij of de naam van de Brabander prijkt wel in een krantenkop. Zo ook vandaag.

Dit keer wordt Gillis echter nergens van beschuldigd, maar is hij slachtoffer van een nare actie. Op social media deelt hij een foto met daarbij wat scherpe woorden over het incident. Peter is woest.

Graf beklad

Het graf van zijn ouders is namelijk beklad. “Boos en vooral verdrietig dat iemand het in zijn hoofd haalt om het graf van mijn moeder te vernielen”, schrijft hij op Instagram. Bij het bericht zijn foto’s te zien van het dubbele graf waarin zijn ouders Jan en Paula liggen.

“Wat doet dit mij pijn”, vervolgt hij, “dit is een rustplaats en daar moet je altijd met respect…

 

Lees verder bij www.tipsenweetjes.nl

Ook interessant

Jake Paul (vriendje Jutta) spreekt opeens vloeiend Nederlands

Jake Paul (vriendje Jutta) spreekt opeens vloeiend Nederlands

Een jaar terug probeerde Jutta Leerdam het Nederlands van haar Amerikaanse vrijer al bij te schaven, al kwam het toen niet veel verder dan een 'alsjeblieft' en 'dankjewel'. Nu blijkt die Jake Paul toch een knoeperd van een taalknobbel te hebben, want de beste man...

Dít is de Mol in WIDM 2024 volgens oud-winnaar Daniël Verlaan

Dít is de Mol in WIDM 2024 volgens oud-winnaar Daniël Verlaan

Wie is de Mol? 2024 is in volle gang – en het duurt niet héél lang meer voordat we ontdekken wie de grote saboteur was dit seizoen. Oud-winnaar Daniël Verlaan denkt het overigens al bijna zeker te weten: dít is de Mol in Wie is de Mol? 2024. Ook geeft hij de ultieme...