Olive Angus is een techno dj
Dit is de prachtige (DJ) Olive Angus

Mocht je nog nooit van DJ Olive Angus gehoord hebben, dan moet je nú alles laten vallen en dit artikel lezen. Want geloof ons: je hebt wat gemist in je leven. Wij stellen je graag voor aan de knapste DJ van de hele wereld, en ze komt ook nog eens uit Nederland, Olive Angus!

Geen idee waarom, maar op de een of andere manier komen de meest succesvolle DJ’s ter wereld altijd uit Nederland. Tiësto, Armin van Buuren, Martin Garrix, AFROJACK, DJ Hardwell, noem ze maar op. Maar ook op het gebied van talenten zit het goed met Nederland. Zo kunnen we binnenkort ook een vrouwelijke Nederlandse diskjockey aan dit lijstje toevoegen. DJ Olive Angus staat namelijk te boek als groot talent in de techno-muziek.

Techno is de passie van Olive Angus

Helemaal losgaan, dat zit wel goed met Olivia Angelique Angus. Ze is helemaal in de ban van technomuziek en heeft van haar hobby zelfs haar baan gemaakt. DJ Olive Angus draaide regelmatig op feestjes, maar is inmiddels toe aan het grote werk. Zo pendelt ze een beetje heen en weer tussen Amsterdam, waar ze in de dikste nachtclubs mag draaien en Monaco, waar ze wordt uitgenodigd in de meest chique tenten om de boel daar eens helemaal op zijn kop te zetten.

En nu willen wij best geloven dat ze een lekker ritmegevoel heeft, plaatjes soepeltjes in elkaar kan laten overgaan en de juiste beat kan kiezen om jongeren uit hun plaat te laten gaan, maar haar succes zal niet in de laatste plaats ook te maken hebben met haar uitzonderlijk knappe voorkomen. Want gloeiende genade, wat is deze vrouw knap! Prachtige blonde lokken, stralende ogen en een zongebruinde huid. Wat wil een man (of vrouw) nog meer?

Wie is DJ Olive Angus?

Olive Angus komt uit het Utrechtse dorpje Leersum. Een plaats met een kleine 8.000 inwoners midden op de Utrechtse Heuvelrug. En de technomuziek, die werd er met de paplepel ingegoten. Haar vader is namelijk Ilja Reiman, een van de pioniers van de hardcore en hard techno scene in Nederland. Olive heeft echter de achternaam van haar moeder. Haar moeder is Alice Catherine Angus en komt uit Londen. Ze studeerde psychologie aan de Universiteit van Manchester en verhuisde naar Nederland toen ze een relatie kreeg met Ilja.

Zelf begon Olive als danseres. Maar al op jonge leeftijd had ze een buitengewone interesse in festivals en muziek. Ze was dermate gefascineerd door festivals, dat ze er een halve studie van maakte. “Het was altijd afwachten hoe lang ik wakker kon blijven, want ik wilde dat het nooit ophield”, zei ze zelf over haar passie. “Elk jaar stonden we ook een weekje op de camping om te zien hoe het opbouwteam van een leeg terrein een festivalterrein maakte. Dat vond ik echt geweldig.”

De ouders van Olive Angus zijn allebei ook festivalorganisatoren, daardoor kon ze het allemaal van dichtbij meemaken. Ze werd altijd meegenomen door haar ouders, waardoor ze een enorme schat aan kennis heeft over de muziekindustrie. “Ik heb het voorrecht gehad om alles te leren van de allerbesten. Ik ging mee naar radioshows, interviews, enz. Ik ben altijd omringd geweest door de beste artiesten.”

Instagram verwijderd

Zo ontwikkelde ook haar passie voor muziek exponentieel. “Ik was altijd bezig met muziek, de hele dag zingen, mijn eigen liedjes schrijven in mijn dagboek, piano spelen en optredens doen.” Op vijftienjarige leeftijd begon ze die liedjes te delen op sociale media en vanaf zeventienjarige leeftijd begon ze ook zelf met draaien. Dat groeide al snel uit tot een enorm succes. “Nu ben ik druk bezig met dj’en, eigen evenementen organiseren en techno tracks produceren. Maar dit is nog maar het begin…”
Daarnaast houdt Olive Angus van reizen. Zo maakte ze de afgelopen jaren tripjes naar Curaçao, Cannes en Indonesië. Wat wel opvallend is, is dat de bloedmooie blondine haar Instagram-kanaal verwijderd heeft. Alleen haar zakelijke Insta is nu nog te aanschouwen. Gelukkig hebben wij nog een paar prachtige plaatjes voor je bewaard.

Ook interessant

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

In Nederland krijgt hij misschien niet veel aandacht, maar internationaal is Afshin Momadi wel degelijk een bekendheid. Hier wordt hij vooral gezien als de ex-vriend van Jaimie Vaes. Dat doet echter geen recht aan zijn indrukwekkende carrière. In dit artikel lees je...

Dit is Natasja Dragic (Ex van Dennis Schouten!)

Dit is Natasja Dragic (Ex van Dennis Schouten!)

Natasja Dragic, een bekende Nederlandse influencer, is de afgelopen jaren vaak in het nieuws geweest, vooral vanwege haar tumultueuze relatie met Dennis Schouten. De vete tussen Dragic en Schouten heeft veel aandacht getrokken en hield de Nederlandse showbizzmedia...

Dit is de knappe Vriendin van Flemming

Dit is de knappe Vriendin van Flemming

In zijn eerste megahit Amsterdam zong Flemming over meisjes alsof hij de ideale minnaar is. De grote vraag is of dat bluf is, of dat er een kern van waarheid in zit. De onder tieners extreem populaire zanger heeft in ieder geval een relatie. Maak kennis met Jeanne...

Alles over het Kantoor van de Bankzitters!

Alles over het Kantoor van de Bankzitters!

De afgelopen jaren zijn de Bankzitters uitgegroeid tot razend populair YouTube-kanaal. Voor de oudere generatie is het misschien moeilijk te begrijpen, maar Matthy, Milo, Rob, Koen en Raoul zijn inmiddels tien keer zo bekend bij de jeugd dan iemand als André van Duin....