Dit is het Absurde Vermogen van Nicol Kremers!

Ooit werd Nicol Kremers (34) bekend van de realitysoap Familie Gillis: Massa is Kassa. Zij was op dat moment de vriendin van multimiljonair Peter Gillis, maar de twee zijn inmiddels met slaande ruzie uit elkaar. Dat heeft Nicol overigens geen windeieren gelegd. Ze gaat tegenwoordig sky high en heeft daarmee een absurd vermogen gegenereerd.

Het vermogen van Nicol Kremers

Jarenlang was Kremers de vriendin van ondernemer Peter Gillis, eigenaar van de Oostappen Groep Vakantieparken, met een scala aan recreatieve vakantieparken in Nederland en België. Hij heeft een geschat vermogen van 40 miljoen euro en stond daarmee vier jaar op rij in de Quote500, de lijst van de rijkste personen in Nederland.

Nicol Kremers inkomsten

Realitysoap met Peter Gillis

Samen met Nicol startte hij een realityserie op SBS6. Het programma werd een doorslaand succes en kende maar liefst elf seizoenen. Daar heeft Nicol uiteraard ook financieel haar graantje meegepikt. Toch stroomden de euro’s pas echt binnen toen Nicol en Peter uit elkaar gingen. Daar ging een treurige gebeurtenis aan vooraf. Nicol heeft namelijk aangifte voor mishandeling tegen haar ex-vriend gedaan.

In mei 2022 zou Gillis zijn vriendin op hun vakantiepark in Ommel flink hebben mishandeld. Nicol deed aangifte en Peter heeft de nacht in de cel doorgebracht. Later kwam er een rechtszaak tussen de twee. De ondernemer zou Nicol in haar rug en neus hebben gebeten, tegen de muur hebben geduwd, aan haar oren, haren en armen hebben getrokken en in haar borsten hebben geknepen. Gillis ontkende en werd uiteindelijk in het gelijk gesteld.

Wat Nicol Kremers verdient

Nicol Kremers op Onlyfans

De twee gingen dus met ruzie uit elkaar en dat houdt in dat Nicol ook niets van die veertig miljoen heeft meegekregen. Uiteraard heeft ze zelf wel een aardige bankrekening overgehouden aan hun periode samen, maar vanaf dat moment moest ze haar eigen boontjes doppen. En dat ze precies weet hoe, heeft ze inmiddels wel bewezen. Ze besloot een Onlyfans-account aan te maken, waarbij ze geld verdient aan beeldmateriaal van haar eigen lichaam.

Nicol Kremers verdient 100.000 euro per maand met Onlyfans en F2F

“Ik heb er best wel lang over nagedacht”, gaf Nicol toe bij Shownieuws. “Door alles wat er tussen mij en Peter gebeurd is, is het best wel moeilijk om aan een normale baan te komen. Deze baan is op dit moment perfect voor mij. Ik vind zelf dat ik een mooi lichaam heb en dat mag best gezien worden.”

Nicol Kremers heeft een vermogen van 1,4 miljoen euro

Het inkomen van Nicol Kremers

En dat bleek al snel een groot succes. Shownieuws maakte medio 2023 bekend wat ze op dat moment verdiende met de 18+ platforms. Op F2F, waar ze op dat moment al een tijd aan de gang was, verdiende ze toen al 70.000 (!) euro per maand. Ook op Onlyfans verdiende ze nog eens 2000 euro per maand, maar dat is de afgelopen periode ook flink gegroeid. Een abonnementje kost je zo’n €20 per maand. Dat zorgt ervoor dat Nico Kremers op dit moment 100.000 euro per maand verdient aan haar erotische content.

Het vermogen van Nicol Kremers

Een jaar lang een ton per maand kunnen bijschrijven, dat is uiteraard niet misselijk. Daar komt nog bij dat ze aan haar tijd met Peter Gillis ook een aantal tonnen aan vermogen had opgebouwd. Daardoor wordt het vermogen van Nicol Kremers op dit moment geschat op 1,4 miljoen euro. En dan te bedenken dat haar hoogtijdagen nog moeten komen. Want haar aantal abonnees blijft maar groeien en met een ton per maand, heeft ze haar vermogen natuurlijk in no time verdubbeld.

Onlangs heeft Nicol wel een deel van haar vermogen moeten inleveren. Ze kreeg namelijk een rechtszaak van haar ex Peter Gillis aan haar broek. De vakantieparkeigenaar eiste 1,68 miljoen euro van Nicol omdat ze zich niet gehouden zou hebben aan de voorwaarden van een vaststellingsovereenkomst, waarin staat dat zij niks over hun relatie mogen zeggen. De rechter besloot inderdaad dat Nicol die regels had overtreden en dat ze moest dokken, maar dat bedrag viel een stuk lager uit. Toch moest ze nog 104.000 euro afstaan aan Peter.

Ook interessant

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Inez Weski is een van de bekendste advocaten van Nederland. De vrouw die in het verleden Desi Bouterse en Ridouan Taghi verdedigde, heeft ook twee kinderen. Die zijn echter een stuk minder bekend. Wij hebben alle beschikbare informatie voor je verzameld. In dit...

Alles over de Vrouw van Badr Hari

Alles over de Vrouw van Badr Hari

We zouden niet durven om Badr Hari wispelturig en onvoorspelbaar te noemen, maar het liefdesleven dat de kickbokser leidt, past uitstekend bij zijn persoonlijkheid. Dan had hij weer een relatie met de één, dan weer met de ander, om vervolgens weer terug te komen bij...

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Als Sylvie Meis weer ergens een nieuw vriendje heeft opgeduikeld, dan weten we in ieder geval één ding zeker: hij is miljonair. Dat was bij kunstenaar Niclas Castello niet anders. De relatie tussen Niclas en Sylvie is inmiddels alweer ten einde. Misschien viel zijn...

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Heb je je ooit afgevraagd waarom wereldrecords in de sportwereld als paddenstoelen uit de grond blijven schieten? Atleten lijken constant te worstelen met de limieten van het menselijk kunnen. Sommige records zijn echter net zo taai als een tante op een...

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Ooit was Rafael van der Vaart het grootste talent dat rondliep op de Nederlandse velden. Een glorieuze loopbaan volgde, maar in rap tempo werd het ook een stuk minder met Raf. Toch heeft hij in zijn carrière de nodige topclubs gehad, met de nodige topsalarissen....