De meest Naakte Foto’s van Nicol Kremers!

Waarom Nicol Kremers in vredesnaam is begonnen aan een Onlyfans-carrière? “Ik ben heel trots op mijn lichaam en dat wil ik graag laten zien.” En eerlijk is eerlijk: deze 34-jarige vrouw heeft een prachtig figuur. Daarom lees je in dit artikel alles over Nicol Kremers en vind je onderaan haar meest naakte foto’s.

Nicol werd op 29 maart 1990 geboren in de Eindhovense wijk Stratum. Ze groeide op in een gezin van vijf. Nicol werd bekend doordat ze een relatie kreeg met multimiljonair Peter Gillis. De eigenaar van diverse vakantieparken heeft een vermogen van ruim veertig miljoen euro en staat daarmee in de lijst van de rijkste mannen van Nederland. Als vriendin van was ze dagelijks te zien op televisie in de realityserie Familie Gillis: Massa is Kassa.

Meest naakte foto's van Nicol Kremers

Relatie met Peter Gillis

Nicol leerde Peter kennen toen ze werkzaam was op de boekingscentrale op het hoofdkantoor van Peters vakantieparken. Peter Gillis is maar liefst 28 jaar ouder dan Nicol, maar zag haar direct wel zitten. Hij vroeg haar om een keer samen koffie te gaan drinken en Nicol, die net uit een heftige relatie kwam, zag dat wel zitten. Saillant detail: op dat moment had ze het echter nog niet uitgemaakt met haar ex.

Peter en Nicol bleven berichtjes naar elkaar sturen en gingen later nog een keer op date. Dat bleek spelen met vuur. Want haar ex-man was gevaarlijk. Nicol werd door hem mishandeld thuis en durfde daar pas jaren later aangifte voor te doen. Haar ex kwam erachter dat ze met Peter aan het flikflooien was en toen waren de rapen gaar. Hij zag namelijk een appje van Peter binnenkomen op de telefoon van Nicol: een hartje.

“Hij draaide mijn arm bijna uit de kom toen hij dat zag”, vertelde Nicol in de biografie van Peter Gillis. “Hij duwde mij tegen een pui en toen ben ik met de kinderen naar kantoor gevlucht.” Vervolgens heeft hij ook Peter Gillis met de dood bedreigd. Daar heeft Nicol nog lang last van gehad, maar het dreef haar wel in de armen van Peter. De twee kregen uiteindelijk een serieuze relatie.

De kinderen van Nicol Kremers

Met die ex-man heeft Nicol wel drie kinderen. Twee daarvan zijn bij haar verwekt via IVF, waarbij er een zaadje bij haar is geplant. Het derde kind is op een heel treurige manier opgewekt. “Mijn ex heeft me verkracht in mijn slaap”, aldus Nicol. “Ik wilde een abortus, maar toen zag ik op de echo dat het een kind was met een kloppend hartje, van vlees en bloed.” Uiteindelijk heeft Nicol het kind dus gehouden.

Uit een eerdere relatie had Nicol al een kind overgehouden. De vader overleed echter tijdens de zwangerschap, waardoor het alleen bij moeders is opgegroeid. Daarmee heeft Nicol in totaal vier kinderen. Wel vier kinderen die ze overigens weinig meer ziet. Ze zijn namelijk bij haar uit huis geplaatst, zo weet Roddelpraat.

De oorzaak daarvan is dat Nicol niet zo’n goede moeder blijkt te zijn. Ze is niet vies van een flinke lading alcohol en een lijntje op zijn tijd. Daarnaast neemt ze regelmatig vreemde mannen mee naar huis. Dat heeft de kinderbescherming doen besluiten om ze uit huis te plaatsen, waardoor ze inmiddels in een gastgezin leven. Verder houdt Nicol haar kinderen altijd buiten de publiciteit. Zo zijn hun namen en gezichten niet bekend.

Nicol op Only-fans

Nicol werd haar volgende ex-man die volgens haar niet deugde. Ook hem beschuldigde ze van mishandeling en de twee gingen uiteindelijk met ruzie uit elkaar. Sterker nog, Nicol heeft Peter voor de rechter gesleept voor mishandeling, maar de vakantiehuisjesbaas werd in het gelijk gesteld. Door de ruzie kreeg Nicol ook geen cent mee van haar ex-vriend. Gelukkig voor haar verdient ze nu een flink vermogen met Only Fans.

Daardoor moest Nicol een andere baan gaan zoeken. Het werd een leventje als erotisch model. Ze maakte accounts aan op 18+ platformen als Onlyfans en F2F, waarop ze zeer pikante foto’s en video’s plaatst. Dat blijkt een groot succes. Haar abonnees op de platforms schieten door het dak en volgens Shownieuws verdient ze daar 100.000 euro per maand mee.

Toch blijft het een ethische kwestie. Want wat vinden haar kinderen er bijvoorbeeld van dat hun moeder zich poedelnaakt laat fotograferen tegen betaling? “Ik heb gewoon verteld dat mama dit doet en ze mogen gewoon kijken. Mijn oudste zoon is twaalf en hij is gewoon trots op mama. Hij zegt: ik heb de mooiste mama van Nederland, zien jullie dat? Dan laat hij het aan zijn vriendjes zien”, vertelde Nicol.

En inmiddels heeft Nicol ook alweer een nieuwe vent aan de haak geslagen, die er blijkbaar geen problemen mee heeft dat haar vriendin uit de kleren gaat voor andere mensen. Ze heeft een relatie met model Janice Fronimakis. Hopelijk is hij beter voor ons Nicolleke dan zijn voorgangers!

Meest naakte foto’s van Nicol Kremers

Tot slot laten we ook nog de meest naakte foto’s van Nicol Kremers zien. De pikante foto’s waarop ze poedelnaakt is, mogen we uiteraard niet laten zien. Dan moet je toch echt even een abonnementje afsluiten (wat we je aanraden). Maar ook met deze kiekjes is zeker niets mis.

Nicol Kremers zonder kleren Nicol Kremers naakt Nicol Kremers Onlyfans

Nicol Kremers in bikini

Nicol Kremers in bikini Nicol Kremers in zwemkleding

Ook interessant

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

We kennen Sarah van Soelen allemaal wel als influencer, model én de ex-vriendin van André Hazes jr. Maar wist je dat zij ook een bekende vader heeft? Rudolf van Soelen is een zeer succesvol zakenman en heeft daarmee ook een gigantisch vermogen opgebouwd. Een heel...

Wie is de extreemrechtse Denis Kapustin precies?

Denis Kapustin is een van de weinige Russen die wél wordt gewaardeerd in Oekraïne, al is dat lang niet door iedereen. Hij heeft de Russische president Vladimir Poetin de rug toegekeerd en vecht met zijn Russische Vrijwilligerskorps mee aan de zijde van Oekraïne....

Waar woont Joel Beukers?

Waar woont Joel Beukers?

Joel Beukers is een bekende Nederlandse ondernemer, bodybuilder en influencer die zijn populariteit voornamelijk heeft verkregen door zijn krachtige marketingstrategieën. Met een geschat vermogen van ongeveer 5 miljoen euro? heeft hij zichzelf ook van een peperduur...

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Zonder enige twijfel is Bender het meest opmerkelijke journalistieke YouTube-kanaal van Nederland. Met de piepjonge Benjamin Julius Pearson Buit als gezicht van het kanaal, heeft het meer dan 200.000 abonnees. Tijd om dit mysterie eens te ontrafelen. In dit artikel...

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

Alles over Afshin Momadi (Afkomst, Vermogen, Leeftijd)

In Nederland krijgt hij misschien niet veel aandacht, maar internationaal is Afshin Momadi wel degelijk een bekendheid. Hier wordt hij vooral gezien als de ex-vriend van Jaimie Vaes. Dat doet echter geen recht aan zijn indrukwekkende carrière. In dit artikel lees je...