Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Als Sylvie Meis weer ergens een nieuw vriendje heeft opgeduikeld, dan weten we in ieder geval één ding zeker: hij is miljonair. Dat was bij kunstenaar Niclas Castello niet anders. De relatie tussen Niclas en Sylvie is inmiddels alweer ten einde. Misschien viel zijn bankrekening de blondine toch wat tegen? In dit artikel alles over het vermogen van Niclas Castello.

Het vermogen van Niclas Castello

Zoals Johan Derksen het ooit zo mooi verwoordde: “De nieuwe vriend van Sylvie Meis is nooit eens een keer de plaatselijke loodgieter”. Nee, als Sylvie een nieuwe vent gevonden heeft, moet hij geld hebben. En het liefst veel ook. Nagenoeg al haar ex-vriendjes waren zeer vermogend en daar was Niclas Castello geen uitzondering in.

Niclas Castello is een Duitse kunstenaar, geboren in 1978 in Neuhaus am Rennweg. Niclas Castello, prachtige naam natuurlijk. Vooral voor een Duitser, maar eigenlijk heet hij gewoon Norbert Zerbs. Niclas groeide op in Oost-Duitsland, maar verhuisde later naar Parijs. In 2003 keerde hij terug naar zijn geboorteland om een kunststudie te gaan volgen aan de particuliere universiteit.

Geld van Niclas Castello

Kunstwerk van 11 miljoen

De inmiddels 45-jarige Castello stopte echter na twee jaar alweer met zijn studie, omdat hij een kans aangeboden kreeg in de Verenigde Staten. Hij verhuisde naar New York om daar samen te gaan werken met Arleen Schloss. De afgelopen jaren reist hij de wereld rond op zijn kunstwerken te tonen op galerieën. Castello staat vooral bekend om zijn creativiteit en opmerkelijke kunstwerken.

Het vermogen van Niclas Castello is 1 tot 5 miljoen euro

Zo maakte hij ooit een sculptuur van brandblussers, maar hij staat het meest bekend om The Castello CUBE. Dat is een grote kubus, gemaakt van puur goud. “Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is zo’n enorme hoeveelheid goud in een enkel, puur object gegoten”, zegt Castello daar zelf over. Het kunstwerk is maar liefst 11,7 miljoen dollar waard. Dat is een kleine 11 miljoen euro.

Niclas Castello maakte een kubus van 11 miljoen euro

Het vermogen van Niclas Castello

De kubus is gegoten in een handgemaakte oven in Zwitserland en in het kunstwerk hebben zo’n 4500 manuren gezeten. De kubus is dan ook 0,5 meter lang, breed en diep. Het kunstwerk staat symbool voor de bedragen waarmee Castello werkt. Want wat is nu exact het vermogen van Niclas Castello? Dat bedrag ligt niet op straat. Maar volgens de Amerikaanse tak van The Sun ligt zijn vermogen tussen de 1 en de 5 miljoen euro.

Nu denk je vast: dat is nogal een ruime schatting. En dat is natuurlijk ook zo. Maar het hangt er ook wel even vanaf of hij en Sylvie in gemeenschap van goederen zijn getrouwd of niet. Sylvie en Niclas stapten op 19 september 2020 in Florence in het huwelijksbootje. De twee waren een aantal jaar samen, maar besloten uiteindelijk dat hun levens te veel van elkaar verschillen. Dat leidde ertoe dat ze in juni 2023 weer van elkaar scheidden.

En dat Sylvie achter het vermogen van Niclas aan zit, komt vast niet als een verrassing. Het Duitse tijdschrift Bunte meldde namelijk dat er meer aan de hand was tussen Sylvie en Niclas dan de twee lieten blijken. Sylvie heeft na de breuk namelijk geld geëist van haar ex-man. Dat heeft Niclas zelf laten weten aan kennissen in Los Angeles en die hebben dat doorgespeeld naar het blad.

Sylvie wil geld van Niclas Castello

De saga zou gaan om de Castello Coin. Dat is de eigen cryptomunt van Niclas, waar Sylvie zelf ook geld in heeft zitten. Zij heeft samen met een vriendin geïnvesteerd in de munt. De waarde van de munt is echter enorm gekelderd, waardoor zij hun investering kwijt waren. Vooral bij de vriendin van Sylvie kwam dat hard aan. Sylvie heeft haar vriendin financieel gecompenseerd, maar eist dat bedrag nu terug van haar ex. Dit soort vage investeringen dragen er ook aan bij dat het vermogen van Niclas moeilijk te voorspellen is. Maar het is zeker dat hij miljonair is, dus hij heeft in ieder geval niets te klagen.

En Sylvie? Die heeft inmiddels een veel rijkere man aan de haak geslagen. Ze heeft tegenwoordig een relatie met Quote500-lid Wilm Beelen. Zijn vermogen wordt geschat op 155 miljoen euro. Logisch dus dat ze Niclas aan de kant heeft geschoven.

Ook interessant

Wie is Sam van Royen? (Vriend van Suzanne Schulting)

Wie is Sam van Royen? (Vriend van Suzanne Schulting)

Hoe die het doet, doet-ie het, maar het is Sam van Royen gelukt om de knapste Nederlandse sportvrouw van 2018 aan de haak geslagen. De vriend van Suzanne Schulting heeft echter zelf ook al behoorlijk wat successen geboekt. Niet in de sport, maar in de mediawereld....

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

We kennen Sarah van Soelen allemaal wel als influencer, model én de ex-vriendin van André Hazes jr. Maar wist je dat zij ook een bekende vader heeft? Rudolf van Soelen is een zeer succesvol zakenman en heeft daarmee ook een gigantisch vermogen opgebouwd. Een heel...

Wie is de extreemrechtse Denis Kapustin precies?

Denis Kapustin is een van de weinige Russen die wél wordt gewaardeerd in Oekraïne, al is dat lang niet door iedereen. Hij heeft de Russische president Vladimir Poetin de rug toegekeerd en vecht met zijn Russische Vrijwilligerskorps mee aan de zijde van Oekraïne....

Waar woont Joel Beukers?

Waar woont Joel Beukers?

Joel Beukers is een bekende Nederlandse ondernemer, bodybuilder en influencer die zijn populariteit voornamelijk heeft verkregen door zijn krachtige marketingstrategieën. Met een geschat vermogen van ongeveer 5 miljoen euro heeft hij zichzelf ook van een peperduur...

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Zonder enige twijfel is Bender het meest opmerkelijke journalistieke YouTube-kanaal van Nederland. Met de piepjonge Benjamin Julius Pearson Buit als gezicht van het kanaal, heeft het meer dan 200.000 abonnees. Tijd om dit mysterie eens te ontrafelen. In dit artikel...