Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Als Sylvie Meis weer ergens een nieuw vriendje heeft opgeduikeld, dan weten we in ieder geval één ding zeker: hij is miljonair. Dat was bij kunstenaar Niclas Castello niet anders. De relatie tussen Niclas en Sylvie is inmiddels alweer ten einde. Misschien viel zijn bankrekening de blondine toch wat tegen? In dit artikel alles over het vermogen van Niclas Castello.

Het vermogen van Niclas Castello

Zoals Johan Derksen het ooit zo mooi verwoordde: “De nieuwe vriend van Sylvie Meis is nooit eens een keer de plaatselijke loodgieter”. Nee, als Sylvie een nieuwe vent gevonden heeft, moet hij geld hebben. En het liefst veel ook. Nagenoeg al haar ex-vriendjes waren zeer vermogend en daar was Niclas Castello geen uitzondering in.

Niclas Castello is een Duitse kunstenaar, geboren in 1978 in Neuhaus am Rennweg. Niclas Castello, prachtige naam natuurlijk. Vooral voor een Duitser, maar eigenlijk heet hij gewoon Norbert Zerbs. Niclas groeide op in Oost-Duitsland, maar verhuisde later naar Parijs. In 2003 keerde hij terug naar zijn geboorteland om een kunststudie te gaan volgen aan de particuliere universiteit.

Geld van Niclas Castello

Kunstwerk van 11 miljoen

De inmiddels 45-jarige Castello stopte echter na twee jaar alweer met zijn studie, omdat hij een kans aangeboden kreeg in de Verenigde Staten. Hij verhuisde naar New York om daar samen te gaan werken met Arleen Schloss. De afgelopen jaren reist hij de wereld rond op zijn kunstwerken te tonen op galerieën. Castello staat vooral bekend om zijn creativiteit en opmerkelijke kunstwerken.

Het vermogen van Niclas Castello is 1 tot 5 miljoen euro

Zo maakte hij ooit een sculptuur van brandblussers, maar hij staat het meest bekend om The Castello CUBE. Dat is een grote kubus, gemaakt van puur goud. “Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid is zo’n enorme hoeveelheid goud in een enkel, puur object gegoten”, zegt Castello daar zelf over. Het kunstwerk is maar liefst 11,7 miljoen dollar waard. Dat is een kleine 11 miljoen euro.

Niclas Castello maakte een kubus van 11 miljoen euro

Het vermogen van Niclas Castello

De kubus is gegoten in een handgemaakte oven in Zwitserland en in het kunstwerk hebben zo’n 4500 manuren gezeten. De kubus is dan ook 0,5 meter lang, breed en diep. Het kunstwerk staat symbool voor de bedragen waarmee Castello werkt. Want wat is nu exact het vermogen van Niclas Castello? Dat bedrag ligt niet op straat. Maar volgens de Amerikaanse tak van The Sun ligt zijn vermogen tussen de 1 en de 5 miljoen euro.

Nu denk je vast: dat is nogal een ruime schatting. En dat is natuurlijk ook zo. Maar het hangt er ook wel even vanaf of hij en Sylvie in gemeenschap van goederen zijn getrouwd of niet. Sylvie en Niclas stapten op 19 september 2020 in Florence in het huwelijksbootje. De twee waren een aantal jaar samen, maar besloten uiteindelijk dat hun levens te veel van elkaar verschillen. Dat leidde ertoe dat ze in juni 2023 weer van elkaar scheidden.

En dat Sylvie achter het vermogen van Niclas aan zit, komt vast niet als een verrassing. Het Duitse tijdschrift Bunte meldde namelijk dat er meer aan de hand was tussen Sylvie en Niclas dan de twee lieten blijken. Sylvie heeft na de breuk namelijk geld geëist van haar ex-man. Dat heeft Niclas zelf laten weten aan kennissen in Los Angeles en die hebben dat doorgespeeld naar het blad.

Sylvie wil geld van Niclas Castello

De saga zou gaan om de Castello Coin. Dat is de eigen cryptomunt van Niclas, waar Sylvie zelf ook geld in heeft zitten. Zij heeft samen met een vriendin geïnvesteerd in de munt. De waarde van de munt is echter enorm gekelderd, waardoor zij hun investering kwijt waren. Vooral bij de vriendin van Sylvie kwam dat hard aan. Sylvie heeft haar vriendin financieel gecompenseerd, maar eist dat bedrag nu terug van haar ex. Dit soort vage investeringen dragen er ook aan bij dat het vermogen van Niclas moeilijk te voorspellen is. Maar het is zeker dat hij miljonair is, dus hij heeft in ieder geval niets te klagen.

En Sylvie? Die heeft inmiddels een veel rijkere man aan de haak geslagen. Ze heeft tegenwoordig een relatie met Quote500-lid Wilm Beelen. Zijn vermogen wordt geschat op 155 miljoen euro. Logisch dus dat ze Niclas aan de kant heeft geschoven.

Ook interessant

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Inez Weski is een van de bekendste advocaten van Nederland. De vrouw die in het verleden Desi Bouterse en Ridouan Taghi verdedigde, heeft ook twee kinderen. Die zijn echter een stuk minder bekend. Wij hebben alle beschikbare informatie voor je verzameld. In dit...

Alles over de Vrouw van Badr Hari

Alles over de Vrouw van Badr Hari

We zouden niet durven om Badr Hari wispelturig en onvoorspelbaar te noemen, maar het liefdesleven dat de kickbokser leidt, past uitstekend bij zijn persoonlijkheid. Dan had hij weer een relatie met de één, dan weer met de ander, om vervolgens weer terug te komen bij...

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Heb je je ooit afgevraagd waarom wereldrecords in de sportwereld als paddenstoelen uit de grond blijven schieten? Atleten lijken constant te worstelen met de limieten van het menselijk kunnen. Sommige records zijn echter net zo taai als een tante op een...

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Ooit was Rafael van der Vaart het grootste talent dat rondliep op de Nederlandse velden. Een glorieuze loopbaan volgde, maar in rap tempo werd het ook een stuk minder met Raf. Toch heeft hij in zijn carrière de nodige topclubs gehad, met de nodige topsalarissen....

Alles over Onno Hoes (Vriend van Albert Verlinde)

Alles over Onno Hoes (Vriend van Albert Verlinde)

Een jaar of tien geleden kon je geen krant openslaan of het ging wel over de relatie tussen Albert Verlinde en toenmalig burgemeester van Maastricht Onno Hoes. In de tussentijd is er een hoop gebeurd tussen de twee. Maar vooral valt op dat het een stuk rustiger is...