Netflix groeit keihard na verbod delen account
Netflix groeit keihard na verbod delen account

Netflix heeft een spectaculaire groei doorgemaakt. In het laatste kwartaal van vorig jaar verwelkomde de streaminggigant maar liefst 13,1 miljoen nieuwe abonnees. Dit aantal overtreft alle voorgaande kwartalen sinds de start van de pandemie.

260 miljoen accounts

De totale abonneebasis van Netflix is nu de magische grens van 260 miljoen gepasseerd. Dit betekent een indrukwekkende groei van bijna 13 procent vergeleken met vorig jaar. Een belangrijke factor hierin is het nieuwe beleid van Netflix tegen het delen van accounts.

Frisse content trekt kijkers

Netflix blijft zijn aanbod vernieuwen om nieuwe klanten aan te trekken. Hits van het afgelopen kwartaal waren de post-apocalyptische thriller ‘Leave the World Behind’ en een documentaire over voetballegende David Beckham.

Toekomstige groei in perspectief

Ondanks deze indrukwekkende cijfers tempert Netflix de verwachtingen voor de komende maanden. De…

 

Lees verder bij loesoe.nl

Ook interessant

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Het is weer weekend en dus heb je de ruimte om even bij te komen van de drukke week op werk of school. Het is tijd voor wat ontspanning of juist een goed feestje. Het maakt niet uit wat je plan is, een lekker drankje is altijd welkom. Je kunt kiezen voor een vertrouwd...

Perfect uitzicht op Circuit Zandvoort vanuit deze Funda-woning

Perfect uitzicht op Circuit Zandvoort vanuit deze Funda-woning

De Formule 1 trok vorig jaar gemiddeld 300.000 bezoekers naar Circuit Zandvoort. Om er dit jaar bij te kunnen zijn, betaal je tussen € 60 en € 545 per dag. Maar je hebt ook de kans om eenmalig íets meer te betalen en het ieder jaar vanaf je balkon te aanschouwen. ...