Nasrdin Dchar doet boekje open over angsten
Nasrdin Dchar doet boekje open over angsten

Acteur, presentator en schrijver Nasrdin Dchar heeft te kampen gehad met tal van angsten. In zijn boek Nasrdin vertelt Dchar hierover openhartig. ‘Ik weet nu wat er aan de orde is als mijn hart sneller gaat kloppen’, aldus Dchar tegen JFK.

Nasrdin Dchar werd in oktober verkozen tot JFK’s Greatest Man van 2023. Kort daarna bracht hij zijn eerste boek Nasrdin uit. ‘Een boek waarin ik terugblik op mijn leven tot nu toe, op de angsten die ik heb overwonnen en op de liefde in mijn leven’, deelde de acteur eerder al met JFK.

Aanvankelijk voelde hij er niks voor om een boek te schrijven. ‘Uiteindelijk ben ik er op een zaterdagavond voor gaan zitten en ben ik gewoon gaan typen. Ik merkte dat het schrijven van het boek in eens een soort bucketlistdinge werd toen ik eenmaal bezig was.’

De angsten van Nasrdin Dchar

Dchar vertelt dat hij onder meer kampte met hypochondrie. ‘In mijn hoofd heb ik alle ziektes wel gehad hoor. Maar ik heb ook…

 

Lees verder bij jfk.men

Ook interessant

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt. De rapper en zanger is dit jaar de kandidaat die Nederland vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. En dat...

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Het nieuwe Formule 1-seizoen is officieel van start gegaan. Max Verstappen jaagt op zijn vierde wereldtitel. Dit kun je in 2024 volgen via Viaplay, F1 TV Pro of via andere (gratis) opties. Het enige wat mist bij al deze opties? Het commentaar van Olav Mol en zijn...