De meest Naakte Foto’s van Mdemma!

Mdemma is een van de meest succesvolle social media modellen van Nederland. Niet alleen omdat Emma ontzettend knap is, maar ook omdat ze er niet voor schroomt om haar lichaam in de strijd te gooien. In dit artikel lees je alles wat bekend is over deze mysterieuze dame en vind je de meest naakte foto’s van Mdemma!

Emma noemt zichzelf een Instagram-model. Op dat platform heeft ze inmiddels meer dan honderdduizend volgers. En dat is bijzonder, aangezien ze haar account op afgeschermd heeft staan. Wat ooit begon met het plaatsen van mooie kiekjes, groeide uit tot een zeer succesvol erotisch merk. Want zo kunnen we Mdemma inmiddels wel noemen.

Meest naakte foto's van Mdemma

Ze merkte al snel dat haar foto’s pas echt aansloegen wanneer de kleding schaarser werd. En dat is natuurlijk ook logisch met zo’n prachtig figuur. Daarom is Emma overgestapt op wat pikanter fotomateriaal. Aangezien er op Instagram een grens is aan hoe naakt foto’s mogen zijn, is ze inmiddels ook actief op diverse 18+ platformen. Zo kun je haar bijvoorbeeld vinden op Onlyfans en Fancentro.

Mdemma naakt

Voor een klein bedrag, zo’n 13 euro per maand, zie je prachtig beeldmateriaal van Mdemma, van sexy lingerie tot helemaal naakt. En ook op TikTok, Twitter en al haar andere sociale media gaat Emma hard.

Mdemma ging met Gio Latooy

Wie is Mdemma?

Tot onze grote spijt is er niet al te veel bekend over deze knappe dame. Wat we wel weten, is dat ze werd geboren in Rotterdam. Ze houdt van skaten en lekker een dagje naar het strand. Al op zestienjarige leeftijd had ze haar eerste serieuze relatie. En dat was ook een heel bijzondere, want Emma had een relatie met een 36-jarige man. Een leeftijdsverschil van twintig jaar dus…

Mdemma Onlyfans

Dat maakte veel los op sociale media. Ze vertelde het in een van haar TikTok-video’s en dat zorgde voor ruim tienduizend verbaasde reacties. Zelf legde ze ook uit waarom het gebeurde. “Vanaf jonge leeftijd voel ik me al aangetrokken tot mannen. Mannen lopen ook wat achter op vrouwen. Ik was al snel volwassen, omdat ik heftige dingen heb meegemaakt in mijn leven.” Daarom voelde ze zich aangetrokken tot oudere mannen.
En ook het pronken speelde daarbij een rol. “Voor mij voelde het stoer, want hij had wereldrecords en iedereen wilde hem. Alleen vanuit zijn perspectief snapte ik het niet. Hij had een eigen huis, een baan, een dure auto en ik was zestien en zat nog op school.” Maar spijt heeft Emma er niet van. “Als hij écht verliefd op mij was, waarom niet? Ik vind dat liefde het belangrijkste is en leeftijd een mindere rol speelt. Eén ding weet ik zeker, hij hield heel erg van mij.”

Gio Latooy ging vreemd met Mdemma

Verder weten we weinig van het liefdesleven van Mdemma. Op één dingetje na, en dat is meteen zeer pikant. Juicequeen Yvonne Coldeweijer onthulde namelijk dat YouTuber Gio Latooy, die destijds een relatie had met Jade Anna van Vliet, was vreemdgegaan met Emma. De twee kwamen elkaar tegen in het nachtleven en zijn uiteindelijk met elkaar naar huis gegaan. “Samen met nog iemand en ze hebben toen een trio gehad. Althans, dat hebben ze geprobeerd. Want Gio was zo dronken dat hij halverwege stopte en moest huilen, omdat hij zich zo schuldig voelde.”

Die nacht heeft Gio het ook direct aan Jade Anna verteld en zij heeft het toen uitgemaakt. “En dat weet ik van de eerste hand!”, aldus Yvonne. Inmiddels is Jade Anna overigens samen met Ajacied Kenneth Taylor.

Mdemma heeft ander verhaal

Later heeft Mdemma ook gereageerd op dit verhaal. “Ik zal jullie precies vertellen wat er gebeurd is. Als eerste wil ik beginnen door te zeggen dat het sowieso al uit was tussen Gio en Jade Anna op de avond dat ik met hem op stap ben geweest. Dus ik ben absoluut niet de reden dat het uit is tussen die twee. We zijn met zijn tweeën naar het huis van Gio geweest, deden een drankje en wat spelletjes. Daarna zijn we naar de film geweest.”

Na de film zijn ze met zijn vieren terug naar het huis van Gio geweest. “Ik, een vriendin, Gio en een vriend van hem. We hadden allemaal al best wel wat op, dus bij thuiskomst zijn we meteen gaan slapen. Ik heb in de gastenkamer geslapen. Toen ik wakker werd, was Gio zelfs al weg. Die avond heb ik Gio met geen vinger aangeraakt. Het is dus allemaal niet zo spannend als Yvonne Coldeweijer laat blijken.”

De meest naakte foto’s van Mdemma

En belofte maakt schuld. Daarom hebben we hier nog de meest naakte foto’s van Mdemma voor je. Mocht je het nog schaarser gekleed willen, dan zul je toch echt een abonnementje moeten afsluiten.

 

Ook interessant

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Inez Weski is een van de bekendste advocaten van Nederland. De vrouw die in het verleden Desi Bouterse en Ridouan Taghi verdedigde, heeft ook twee kinderen. Die zijn echter een stuk minder bekend. Wij hebben alle beschikbare informatie voor je verzameld. In dit...

Alles over de Vrouw van Badr Hari

Alles over de Vrouw van Badr Hari

We zouden niet durven om Badr Hari wispelturig en onvoorspelbaar te noemen, maar het liefdesleven dat de kickbokser leidt, past uitstekend bij zijn persoonlijkheid. Dan had hij weer een relatie met de één, dan weer met de ander, om vervolgens weer terug te komen bij...

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Het miljoenen Vermogen van Niclas Castello

Als Sylvie Meis weer ergens een nieuw vriendje heeft opgeduikeld, dan weten we in ieder geval één ding zeker: hij is miljonair. Dat was bij kunstenaar Niclas Castello niet anders. De relatie tussen Niclas en Sylvie is inmiddels alweer ten einde. Misschien viel zijn...

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Dit is het bizarre Wereldrecord Hoogspringen!

Heb je je ooit afgevraagd waarom wereldrecords in de sportwereld als paddenstoelen uit de grond blijven schieten? Atleten lijken constant te worstelen met de limieten van het menselijk kunnen. Sommige records zijn echter net zo taai als een tante op een...

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Het bizarre Vermogen van Rafael van der Vaart!

Ooit was Rafael van der Vaart het grootste talent dat rondliep op de Nederlandse velden. Een glorieuze loopbaan volgde, maar in rap tempo werd het ook een stuk minder met Raf. Toch heeft hij in zijn carrière de nodige topclubs gehad, met de nodige topsalarissen....