Alles over het prachtige model Lieke van der Hoorn

Oh, oh, oh wat zijn de Scandinavische vrouwen toch knap. En man, man, man waarom wonen we niet in Zuid-Amerika? Vanaf vandaag is het afgelopen met die onzin, want ook op Nederlandse bodem hebben we wat pareltjes rondlopen hoor. Daarom in dit artikel: alles over het beeldschone Nederlandse model Lieke van der Hoorn (26).

Lieke van der Hoorn is een van de meest succesvolle modellen die ons land kent. De knappe blondine heeft al heel wat shoots met grote spelers in de modewereld achter de rug. Niet voor niets heeft ons aller Lieke meer dan 123.000 volgers op Instagram. Maar dat zijn er eigenlijk nog te weinig in onze ogen. Tijd om deze ruwe diamant eens wat bij te slijpen en haar aantal bewonderaars wat op te krikken.

Lieke van der Hoorn is model

Lieke komt uit Amsterdam en heeft in haar jonge jaren op voetbal gezeten. Al voor haar zestiende verjaardag was haar knappe koppie opgevallen en had ze diverse modellenklussen. Op haar vijftiende tekende ze al een contract bij Elite Model Management. Na haar achttiende werd ze alleen nog maar succesvoller. Lieke heeft een studie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam. In vier jaar tijd rondde ze de opleiding Creative Business af.
Lieke van der Hoorn komt uit Amsterdam

Lieke en vriendin influencer

Tegenwoordig combineert ze haar twee grote passies, die elkaar ook nog eens versterken. Met haar modellencarrière vergaart ze extra naamsbekendheid. Daarnaast zet ze de kennis van haar studie in om als influencer te groeien. Al in haar studententijd timmerde ze hard aan de weg op Instagram. Dat werd een uit de hand gelopen hobby.
Lieke van der Hoorn geboren in 1998
Lieke woonde samen met haar hartsvriendin Sylvana de Jong op kamers. Ze kenden elkaar al vanuit hun jeugd en zijn altijd bezig geweest met de mooiste kiekjes plaatsen op sociale media, waardoor ze al vroeg veel volgers hadden. Net voor haar studententijd had Lieke twee jaar fulltime als model gewerkt. Dat zorgde er al in hun studententijd voor dat ze veel gratis kleding, producten en dinerbonnen kregen, alleen door dat even te benoemen op Instagram.

Lieke van der Hoorn in FHM500

Lieke en Sylvana bleven maar groeien en dat viel steeds meer mensen op. Het zorgde ervoor dat ze in 2020 werden genomineerd voor de FHM500, de lijst met de knapste vrouwen van Nederland. Stonden ze als meisjes ineens tussen modellen als Kim Feenstra en Doutzen Kroes. En ze eindigden nog hoog ook. Sylvana werd nummer 85 en Lieke zelfs nummer 49.
Lieke van der Hoorn stond in FHM500
“Het is bijna jammer dat we zo hoog zijn geëindigd”, zei Lieke destijds tegen het Noord-Hollands Dagblad. “Beter dan dit gaat het natuurlijk nooit meer worden.” En daar kreeg ze gelijk in. Vanaf dat moment ging het eigenlijk alleen maar bergafwaarts. In de categorie modellen was ze in 2020 nog de nummer 25, gevolgd door plek 47, 90 en 164 in de jaren daarop. Geen idee wat de stemmers bezielt, maar tijd om dat in 2024 weer eens wat op te krikken!
Lieke van der Hoorn in bikini
Voor de toekomst hebben Lieke en Sylvana nog een gezamenlijke droom. Ze zouden graag een eigen bedrijf starten. “In bikini’s bijvoorbeeld.” Bij deze hebben ze onze zegen. Daarnaast heeft Lieke nóg een grote droom. Ze hoopt ooit naar Australië te verhuizen. Een van haar hobby’s is namelijk surfen en dat zou ze op de langgerekte stranden van Australië graag doen.

Heeft Lieke van der Hoorn een vriend?

Lieke ondervindt echter ook problemen van haar bekendheid. “Mijn vrienden sturen regelmatig een foto naar me als ze weer een Tinder-profiel hebben gevonden met mijn naam en foto’s. Maar ik heb niet eens een Tinder-account, ik heb gewoon een vriend.”

Lieke van der Hoorn heeft een vriend

Ja, je leest het goed. Lieke van der Hoorn heeft al een relatie. Haar vriend heet Pascal van der Have en de twee zijn inmiddels ook al heel wat jaartjes samen. Ze gaan regelmatig met elkaar op reis en lijken heel gelukkig samen.

Lieke van der Hoorn heeft een relatie met Pascal van der Have

Meest naakte foto’s van Lieke van der Hoorn

En om te bewijzen dat een eigen bedrijf in bikini’s zeer succesvol zal worden, hebben we nog wat mooie foto’s voor je uitgekozen. Geniet mee van de meest naakte foto’s van Lieke van der Hoorn.

Ook interessant

Wie is Sam van Royen? (Vriend van Suzanne Schulting)

Wie is Sam van Royen? (Vriend van Suzanne Schulting)

Hoe die het doet, doet-ie het, maar het is Sam van Royen gelukt om de knapste Nederlandse sportvrouw van 2018 aan de haak geslagen. De vriend van Suzanne Schulting heeft echter zelf ook al behoorlijk wat successen geboekt. Niet in de sport, maar in de mediawereld....

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

Alles over Rudolf van Soelen (Vader van Sarah)

We kennen Sarah van Soelen allemaal wel als influencer, model én de ex-vriendin van André Hazes jr. Maar wist je dat zij ook een bekende vader heeft? Rudolf van Soelen is een zeer succesvol zakenman en heeft daarmee ook een gigantisch vermogen opgebouwd. Een heel...

Wie is de extreemrechtse Denis Kapustin precies?

Denis Kapustin is een van de weinige Russen die wél wordt gewaardeerd in Oekraïne, al is dat lang niet door iedereen. Hij heeft de Russische president Vladimir Poetin de rug toegekeerd en vecht met zijn Russische Vrijwilligerskorps mee aan de zijde van Oekraïne....

Waar woont Joel Beukers?

Waar woont Joel Beukers?

Joel Beukers is een bekende Nederlandse ondernemer, bodybuilder en influencer die zijn populariteit voornamelijk heeft verkregen door zijn krachtige marketingstrategieën. Met een geschat vermogen van ongeveer 5 miljoen euro heeft hij zichzelf ook van een peperduur...

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Alles over Bender (Leeftijd, Journalist, Youtube)

Zonder enige twijfel is Bender het meest opmerkelijke journalistieke YouTube-kanaal van Nederland. Met de piepjonge Benjamin Julius Pearson Buit als gezicht van het kanaal, heeft het meer dan 200.000 abonnees. Tijd om dit mysterie eens te ontrafelen. In dit artikel...