LEGO Mercedes-AMG F1 laat je bouwen aan een kampioenschap
LEGO Mercedes-AMG F1 laat je bouwen aan een kampioenschap

Zowel Lewis Hamilton – binnenkort oud-Mercedes-coureur – als zijn collega George Russell wisten hun W14 E Performance in 2023 precies nul keer als eerste over de finish te jakkeren. Misschien kun jij bouwen aan een succesvoller seizoen met deze LEGO Mercedes-AMG F1 racer.

Deze gloednieuwe LEGO-set is gebaseerd op de W14 E Performance die Mercedes-AMG F1 vorig jaar aan de start van iedere GP zette. Met een schaal van 1:8 is het een forse jongen, en dankzij 1642 stenen kun je rekenen op uren bouwplezier. Maar de fun houdt niet op als je ‘m eenmaal in elkaar hebt.

De details van de LEGO Mercedes-AMG F1

Het zit hem bij deze LEGO Mercedes-AMG F1 vooral in de details. Van de vorm tot de kleur en zelfs zaken als de ophanging: alles klopt. Zelfs ónder de kap. Want verwijder de motorkap en je legt een prachtige 6-cilindermotor bloot waarvan je de zuigers ziet werken als je de F1-bolide in beweging zet.

Als je tijdens je race in een DRS-zone zit,…

 

Lees verder bij jfk.men

Ook interessant

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt. De rapper en zanger is dit jaar de kandidaat die Nederland vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. En dat...

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Het nieuwe Formule 1-seizoen is officieel van start gegaan. Max Verstappen jaagt op zijn vierde wereldtitel. Dit kun je in 2024 volgen via Viaplay, F1 TV Pro of via andere (gratis) opties. Het enige wat mist bij al deze opties? Het commentaar van Olav Mol en zijn...