Kamerleden reageren met kritiek op de boerenprotesten
Kamerleden reageren met kritiek op de boerenprotesten

Zo vragen ze minister Yesilgöz om actie

Nu de boerenprotesten in Nederland langzamerhand weer tot leven worden geroepen, reageren verschillende kamerleden hier fel op. Dit heeft vooral te maken met het vandalisme dat erbij komt kijken. De Kamerleden kijken hierbij dan ook demissionair justitieminister Dilan Yesilgöz aan, die volgens hen moet gaan optreden.

Boerenprotesten

Afgelopen maandagavond protesteerden er al een aantal boeren verspreid over heel het land waar er asbest in de brand werd gestoken en afval werd gedumpt. Hierdoor waren er dinsdagochtend sommige snelwegen dicht omdat al het troep moest worden opgeruimd.

Kamerleden reageerden hier fel op. Zo ziet Ingrid Michon-Derksen (VVD) een overeenkomst tussen de werkwijze van de klimaatactivisten en de boeren. “Linksom of rechtsom heeft de politie er de handen vol aan”, aldus het Kamerlid.

Wachten op reactie

Toch wil het ministerie van Justitie nog wachten met een reactie. Zo willen zij pas nadat de politie een…

 

Lees verder bij www.tipsenweetjes.nl

Ook interessant

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Als je de afgelopen dagen op het internet bent geweest, weet je dat er deze week maar over één naam wordt gepraat: de charismatische en hotte Leo Woodall, die iedereens hart stal in de Netflix-serie One Day. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft de Britse acteur al een...

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Wil je het meeste uit je nachtrust halen? Dan kan deze nieuwe slaapcalculator je een handje helpen. De rekenmachine maakt een berekening op basis van de natuurlijke slaapcycli van je lichaam en kan je precies vertellen hoe laat je moet gaan slapen als je op een...