Josefine Forsberg in bikini
Alles over de knappe Josefine Forsberg

Scandinavië heeft de knapste vrouwen van Europa. En mocht je daar nog niet van overtuigd zijn, dan is dit onze poging om je van gedachten te doen veranderen. Want het is tijd om kennis te maken met de allerknapste dame van heel Zweden (en misschien wel Europa). In dit artikel lees je alles over Josefine Forsberg.

jossanforsberg_1621876043_2580805769628888946_17339449

Een artikeltje over Josefine Forsberg. Leuk en aardig, maar er is een manier om nog sneller overtuigd te raken van de ongekende schoonheid van deze Zweedse beauty. Scroll namelijk maar eens door de Instagram-feed van Josefine. Dan weet je ook meteen dat liefde op het eerste gezicht bestaat. Maar wie is deze ontzettend knappe vrouw nu eigenlijk?

jossanforsberg_1649350323_2811276727226846684_17339449

Model en fitnesstrainer

Josefine Forsberg begon met een loopbaan als fitnesstrainer. Dat ze zelf regelmatig in de sportschool te vinden zijn, lijkt ons evident. Ze volgde een opleiding tot fitnesstrainer en ging later aan de slag met mensen die gezonder wilden leven. In de tussentijd timmerde ze ook op andere vlakken stevig aan de weg. Ze deed namelijk ook modellenwerk en dat viel uitstekend in de smaak.

Zo heeft ze diverse modellenklussen gehad. Van kleine schnabbels tot het echt grote werk. Zo was ze fitnessmodel bij Major Models Milan, werkte ze voor Stockholmgruppen Models in Zweden, deed ze shoots voor Body & Soul Model Agency in Duitsland, was ze werkzaam voor Fleming Models in Spanje en Base Model Agency in Zuid-Afrika. Daarvoor moest ze de hele wereld over, terwijl ze daarnaast haar baan als personal trainer nog had in Zweden.

Josefine Forsberg heeft geen vriend

Dat gaat je vanzelfsprekend niet in de koude kleren zitten, waardoor Josefine langzaam maar zeker afscheid nam van haar werkzaamheden als fitnesstrainer. De overige zaken gingen zo goed, dat ze ook wel door hadden dat er veel meer geld te verdienen was. Naast haar modellenwerk groeide ze ook in haar rol als influencer. Het plaatsen van mooie plaatjes op Instagram is wel aan Forsberg toevertrouwd.

Josefine Forsberg is vrijgezel

Zo bouwde ze een enorme fanbase op. Inmiddels staat de teller op ruim 1,1 miljoen volgers op Instagram. En natuurlijk zijn er dan ook genoeg bedrijven die graag hun product of dienst onder de aandacht brengen bij deze groep mensen. Zo komt er regelmatig gesponsorde inhoud op haar account, waarmee ze een behoorlijk zakcentje verdient. Daarnaast werkt ze als ambassadeur van Lounge Ondergoed en is ze ambassadeur van het sportmerk Puma.

En Josefine is ook de beroerdste niet. Ze geeft haar volgers regelmatig wat ze willen. Zo zijn er meer foto’s van haar beschikbaar in bikini of lingerie dan foto’s waarop ze wel kleding aan heeft. Daarnaast is ze ook fervent fan van reizen, wat perfect te combineren is met haar banen. Zo woonde ze een jaar in Barcelona en heeft ze zich nu gehuisvest in Mexico. Vanuit daar reist ze de hele wereld rond voor shoots, maar ook om er zelf eens lekker op uit te gaan.

Josefine Forsberg is influencer

Leeftijd Josefine Forsberg

Tijd voor iets meer achtergrondinformatie over Josefine Forsberg. Josefine is op 2 februari 1994 geboren. Dat houdt in dat ze op dit moment 30 jaar oud is. Ze kwam op deze wereld in Zweden. De knappe blondine groeide op in Stockholm en heeft een broer genaamd Anton. Daarnaast is ze zeer close met haar moeder Catrin.

Josefine Forsberg komt uit Zweden

Heeft Josefine Forsberg een vriend?

We hebben goed nieuws: Josefine Forsberg heeft op dit moment geen vriend! Ze heeft lange tijd een relatie gehad met Alexander Shirpey. Alexander zat in hetzelfde schuitje als Josefine. Hij was eveneens personal trainer en deed daarnaast modellenwerk. Hij is mede-eigenaar van de liefdadigheidsinstelling Strong as Life. In 2010 was hij top 20-finalist van Mister World. De twee bleken echter niet voor elkaar gemaakt, waardoor hun relatie op de klippen liep en Josefine weer vrijgezel is.

Tot slot laten we ook Josefine nog even aan het woord. Want wat voor een meisje is het eigenlijk? “Ik ben een vrij persoon, die leeft om optimaal te genieten”, vertelde ze in een interview met Parallel. “Ik vind het belangrijk dat je in eerste instantie altijd voor jezelf zorgt, zodat je alles wat je in het leven op het gebied van carrière en relaties onderneemt succesvol kan maken. Ik probeer mij zoveel mogelijk door mijn hart te laten leiden in het leven, om altijd trouw te blijven aan mezelf.”

jossanforsberg_1704996297_3278068991381745350_17339449

Ook interessant

Dit is Toy Travis de Wild (Dochter van Ruud de Wild)

Dit is Toy Travis de Wild (Dochter van Ruud de Wild)

Ruud de Wild is een van de bekendste radio-dj's van Nederland. Hij heeft een rijk liefdesleven achter de rug, maar heeft daar ook een stel prachtige kinderen aan overgehouden. Wat te denken van Toy Travis de Wild. In dit artikel lees je alles over de beeldschone...

Dit is Natasja Dragic (Ex van Dennis Schouten!)

Dit is Natasja Dragic (Ex van Dennis Schouten!)

Natasja Dragic, een bekende Nederlandse influencer, is de afgelopen jaren vaak in het nieuws geweest, vooral vanwege haar tumultueuze relatie met Dennis Schouten. De vete tussen Dragic en Schouten heeft veel aandacht getrokken en hield de Nederlandse showbizzmedia...

Dit is de knappe Vriendin van Flemming

Dit is de knappe Vriendin van Flemming

In zijn eerste megahit Amsterdam zong Flemming over meisjes alsof hij de ideale minnaar is. De grote vraag is of dat bluf is, of dat er een kern van waarheid in zit. De onder tieners extreem populaire zanger heeft in ieder geval een relatie. Maak kennis met Jeanne...

Alles over het Kantoor van de Bankzitters!

Alles over het Kantoor van de Bankzitters!

De afgelopen jaren zijn de Bankzitters uitgegroeid tot razend populair YouTube-kanaal. Voor de oudere generatie is het misschien moeilijk te begrijpen, maar Matthy, Milo, Rob, Koen en Raoul zijn inmiddels tien keer zo bekend bij de jeugd dan iemand als André van Duin....