John de Bever wil Kees goed nalaten: “Dat hij nog een mooi leven krijgt”
John de Bever wil Kees goed nalaten: “Dat hij nog een mooi leven krijgt”

Nadenken over de dood, het is niet iets dat de meesten graag doen. Toch is John de Bever hier heel open is. Doordat oma Miep er slecht bij lag komt hij en Kees hierover wel in gesprek. Met zijn huidige 58 jaar is het geen direct actueel thema, toch heeft hij een beeld voor zich.

Dat gun ik hem

Want John is twintig jaar ouder dan Kees. John zegt dan ook in Story: Voor Kees wens ik dat hij daarna ook nog een mooi leven krijgt. Dat gun ik hem. Natuurlijk zal er verdriet zijn, maar ik wil dat hij wel een fijn leven gaat leiden.”

Alles op mijn pad komt

Hier is hij voorlopig alleen nog niet mee bezig. “Maar ik hoop dat ik gezond blijf. Aan de andere kant ben ik ook heel realistisch. Het kan vandaag zomaar afgelopen zijn. Dat gevoel heb ik altijd gehad. Daarom probeer ik alles uit elke dag te halen. Alles wat er op mijn pad komt, neem ik mee.”

? Niets missen van De Bevers en lekker meepraten? Sluit je dan aan bij de De Bevers Facebook groep!

 

Lees verder bij lovereality.nl

Ook interessant

Sylvie Meis laat per ongeluk iéts te veel voorgevel zien

Sylvie Meis laat per ongeluk iéts te veel voorgevel zien

Sylvie Meis laat opnieuw de wenkbrauwen fronzen. Deze keer niet met een nieuw Quote 500-liefdesavontuur, maar met outfit die tamelijk veel laat zien. Sylvie is back Ondanks haar recente break-up gaat de succesvolle Sylvie gewoon door met waar ze goed in is: zichzelf...

Deze one shoulder-jurk van Mango is mega comfy én heel chic

Deze one shoulder-jurk van Mango is mega comfy én heel chic

We beginnen op te krabbelen uit de winterdip! Vaak is het licht als we naar de redactie fietsen, wanneer we naar huis gaan is het ook nog niet pikdonker, en de temperaturen... die worden toch echt wat aangenamer. Dat maakt dat we ook weer meer zin krijgen om ons leuk...

McDonald’s lanceert Happy Meal voor volwassenen in Nederland

McDonald’s lanceert Happy Meal voor volwassenen in Nederland

Baal jij van het feit dat je inmiddels volwassen bent en dus geen Happy Meal meer kunt bestellen, zonder dat je raar wordt aangekeken? Dan hebben we fantastisch nieuws. McDonald’s Nederland heeft zojuist aangekondigd dat je binnenkort een Happy Meal voor volwassenen...