Wie is de Partner van Inez Weski?

Inez Weski is misschien wel de bekendste advocaat van Nederland. De Rotterdamse strafpleiter heeft heel wat grote zaken op haar naam staan en is de afgelopen jaren te pas en te onpas in de publiciteit geweest. Toch is er bijzonder weinig over deze mysterieuze vrouw bekend. In dit artikel praten we je bij over de relatiestatus van Inez Weski en beantwoorden we de vraag of ze een vriend of man heeft.

Man van Inez Weski

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Inez Weski doet er letterlijk alles aan om haar privéleven voor zichzelf te houden. Zelfs in urenlange diepte-interviews wilde ze niet vertellen wat voor een verhaaltjes ze voorlas aan haar kinderen. “Ik vraag me af voor wie dat interessant is.” Die verhaaltjes kunnen ons inderdaad gestolen worden, maar het is toch interessant om te weten wie haar grote liefde is. Daarom zijn we op onderzoek uitgegaan. Zonder een eenduidig antwoord, maar wel met de nodige informatie.

De vriend van Inez Weski

Heeft Inez Weski een vriend?

Het is onbekend of Inez Weski op dit moment een relatie heeft. Ze plaatst niets op sociale media en is in de afgelopen jaren ook niet gespot met een eventuele nieuwe vriend. Wat we wel weten, is dat Inez Weski in het verleden getrouwd is geweest. Maar dat ze haar privéleven graag geheim houdt, is niet iets van de laatste jaren. De advocaat wilde daar in het begin van haar carrière ook al niets over kwijt. Daardoor hebben we geen idee wat de naam is van de ex-man van Inez Weski en weten we ook niet hoe hij eruitziet.

 Inez Weski is gescheiden

De kinderen die Inez Weski heeft met haar echtgenoot

Wel is bekend dat Inez Weski inmiddels gescheiden is van haar man. Dat houdt echter niet in dat de twee elkaar nooit meer zien. Zij hebben namelijk ook samen kinderen. Inez en haar voormalig geliefde hebben een zoon en een dochter. Van hun zoon weten we dat hij Guy heet en dat hij 42 jaar oud is. Guy Weski heeft de genen van haar moeder en besloot strafrecht te gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie werkte hij een jaar voor een advocatenkantoor in Mexico, om vervolgens een eigen internationale strafpraktijk te beginnen.

De zoon van Inez Weski

De zoon van Inez Weski behandelt onder meer drugszaken, zaken in georganiseerde criminaliteit, mensenhandel, levensdelicten en cybercrime. Hij spreekt vloeiend Frans, Duits, Engels, Spaans en zelfs Japans. Naast een zoon heeft Inez Weski ook een dochter, die waarschijnlijk jonger is dan Guy. Het is echter niet bekend wat haar naam is, wat ze doet, of hoe ze eruitziet. Wel gaf Inez Weski ooit aan ook al oma te zijn. De grote vraag is of haar zoon of dochter een kind heeft gekregen. Inez is van haar man gescheiden toen hun kinderen nog klein waren.

 Inez Weski heeft zoon en dochter

Wie is Inez Weski?

Zelf groeide Inez Weski op in een gezin met vijf kinderen. Ze werd geboren op 10 februari 1955 en is nu dus 69 jaar oud. Haar ouders komen oorspronkelijk uit een klein Wit-Russisch dorp, hebben op meerdere plekken gewoond, bijvoorbeeld in het Midden-Oosten en verhuisden later naar Nederland. Ook Inez studeerde strafrecht aan de universiteit. In 1978 werd ze beëdigd als advocaat en begon ze haar carrière. Samen met haar zus Miriam Weski richtte ze haar eigen advocatenkantoor op.

De relatie van Inez Weski

Weski groeide niet alleen uit tot een van de bekendste advocaten van Nederland, maar ook een van de meest controversiële. Weski schroomt niet om de grootste criminelen ter wereld te verdedigen. Volgens haar hebben ook zij recht op een goede advocaat. Zo verdedigde ze in 2006 de omstreden Surinaamse ex-president Desi Bouterse, die werd veroordeeld wegens cocaïnesmokkel. Later werd ze de advocaat van Ridouan Taghi, wat haar eveneens door velen niet in dank werd afgenomen.

Ook interessant

Dit zijn de grootste Nadelen van Wimperlifting!

Dit zijn de grootste Nadelen van Wimperlifting!

Een mooie manier om je wimpers voor langere tijd een upgrade te geven, is wimperlifting. Ook wel lash lifting genoemd. Het gaat net even anders in zijn werk dan het gebruik van wimperextensions, maar de grote vraag is natuurlijk: wat is geschikter voor jou? Mocht je...

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Dit is de Dochter en Zoon van Inez Weski

Inez Weski is een van de bekendste advocaten van Nederland. De vrouw die in het verleden Desi Bouterse en Ridouan Taghi verdedigde, heeft ook twee kinderen. Die zijn echter een stuk minder bekend. Wij hebben alle beschikbare informatie voor je verzameld. In dit...

Dit is het Gezin van Won Yip

Dit is het Gezin van Won Yip

Won Yip is een van de meest succesvolle horecaondernemers van Nederland. Hij bezit diverse restaurants, cafés en bars in ons land. Daarmee groeide hij ook uit tot publiek figuur, waar we natuurlijk alles van willen weten. Bijvoorbeeld hoe zijn privésituatie eruitziet....

Alles over de Vrouw van Badr Hari

Alles over de Vrouw van Badr Hari

We zouden niet durven om Badr Hari wispelturig en onvoorspelbaar te noemen, maar het liefdesleven dat de kickbokser leidt, past uitstekend bij zijn persoonlijkheid. Dan had hij weer een relatie met de één, dan weer met de ander, om vervolgens weer terug te komen bij...