‘Ik verloor mijn kind maar de vader was nergens te bekennen’
‘Ik verloor mijn kind maar de vader was nergens te bekennen’

Ze probeerde hem meerdere keren tevergeefs te bereiken

Toen Lieke* onverwachts in verwachting raakte van haar eerste kind, zijn zij en haar vriend Bas allebei 28 jaar oud. Hoewel de zwangerschap niet gepland is, besluit het stel om de baby te houden en er samen voor te gaan. Als Lieke 20 weken zwanger is beslist Bas echter dat hij het tóch niet wil en vanaf dat moment staat Lieke er alleen voor. Als ze tot haar grote verdriet haar zoontje verliest door een vroeggeboorte, probeert ze Bas meerdere keren tevergeefs te bereiken…

Zwanger

”Ik en Bas waren vier jaar samen toen we erachter kwamen dat er een baby op komst was. Ik was erg geschrokken en in eerste instantie wilde ik het kindje niet houden”, begint Lieke haar verhaal. ”Mijn werk bood mij potentiële doorgroeimogelijkheden binnen mijn functie, daar werd ik zo enthousiast van dat ik niet wist hoe ik dit zou moeten combineren met het ouderschap. Na veel praten hebben we uiteindelijk samen besloten om er toch voor te…

 

Lees verder bij www.tipsenweetjes.nl

Ook interessant