Hoe gaat het nu met Ruud de Wild na zijn ziekte
Hoe gaat het nu met Ruud de Wild na zijn ziekte

In 2021 maakte radio-dj Ruud de Wild bekend dat hij darmkanker had. Het waren een zware tijden voor zijn toenmalige vriendin Olcay Gulsen en zijn drie kinderen Toy Travis de Wild, Johnny de Wild en Teddy de Wild.

Na 9 maanden was Ruud weer kankervrij. Hoewel hij niet meer ernstig ziek is, heeft hij er nog steeds dagelijks last van. Wel, voelt Ruud zich een stuk beter.

Ruud de Wild werkt nog steeds aan zijn herstel© Instagram @ruuddewild

Werkt nog steeds aan zijn herstel

Hoewel Ruud al ruim 2 jaar kankervrij is, werkt hij nog elke dag aan zijn herstel ‘’Ik voel me al wel een stuk beter, maar ik ben er nog lang niet’’, aldus Ruud de Wild.

Hij heeft nog steeds moeite om fit te worden. De oude Ruud is er nog lang niet.

Ruud de Wild is bang dat zijn ziekte terugkeert© Instagram @ruuddewild

Bang dat zijn ziekte terugkeert

Ruud voelt zich nog steeds niet goed. Er speelt daarnaast nog iets anders mee. De radio-dj is bang dat zijn ziekte terugkomt. ‘’Die kans is reëel’’, aldus Ruud de Wild.

Lees verder bij sterrenoptv.nl

Ook interessant

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Als je de afgelopen dagen op het internet bent geweest, weet je dat er deze week maar over één naam wordt gepraat: de charismatische en hotte Leo Woodall, die iedereens hart stal in de Netflix-serie One Day. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft de Britse acteur al een...

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Wil je het meeste uit je nachtrust halen? Dan kan deze nieuwe slaapcalculator je een handje helpen. De rekenmachine maakt een berekening op basis van de natuurlijke slaapcycli van je lichaam en kan je precies vertellen hoe laat je moet gaan slapen als je op een...