Hier hechten vrouwen meer waarde aan dan je zou denken
Hier hechten vrouwen meer waarde aan dan je zou denken

We maken allemaal weleens een moment mee waarop we met de handen in het haar zitten en ons wanhopig afvragen: wat wíllen vrouwen? Het is wetenschappelijk bewezen dat mannen het moeilijk vinden om de emoties van vrouwen te begrijpen. 

Daarom helpt Manly je met plezier uit de brand. Het laatste wat je wil, is teleurstelling of ruzie die je niet begrijpt. Waar hecht ze nu echt waarde aan in de datingsfase, een serieuze relatie of van een stomende vrijpartij? We leggen het uit.

Hier hechten vrouwen meer waarde aan dan je denkt

Het brein van mannen en vrouwen werkt immers anders. Daarom is het niet vanzelfsprekend dat je altijd door hebt wat je partner gelukkig maakt. Probeer deze tips subtiel uit. De kans is groot dat dit positieve gevolgen heeft voor je relatie.

dingen-vrouwen-waarde-aan-hechten
(Foto: Freepik)

Aan deze 5 dingen hechten vrouwen veel waarde:

1. Voorspel

Dit kan je verbazen of juist helemaal niet: vrouwen hechten veel waarde aan voorspel. Om opgewonden te raken, heeft een vrouw meer tijd en…

 

Lees verder bij manly.nl

Ook interessant

Kijkers Lang Leve de Liefde roepen allemaal hetzelfde over Roy

Kijkers Lang Leve de Liefde roepen allemaal hetzelfde over Roy

Roy maakte woensdagavond zijn entree in Lang Leve de Liefde. Hij is gekoppeld aan Chassidy en dat bleek zowaar een uitstekende match. Ze kunnen het vanaf seconde één goed vinden met elkaar en de avond werd afgesloten met een paar kusjes in bed. ‘Bloempot!’ Chassidy en...