HEFTIG: Peter Gillis blijkt invalide
HEFTIG: Peter Gillis blijkt invalide

Het komt misschien niet als een verrassing, maar de tonnetjeronde campingcrimineel is lichamelijk gelimiteerd. Eerder bleek al uit schurende beelden dat Petertje zijn eigen veters niet kan strikken. Dit omdat zijn overtollige buikspek hem in de weg zit. Opzich geen ramp, want er biedt zich altijd wel een dienstmeid aan die zijn muiltjes wil strikken. Maar nu blijkt dat de stakker zijn eigen auto nauwelijks uitkomt. “Is hij zo slecht ter been?”

Kilo’s vliegen eraan

In de lente van 2023 opperde Petertje dat hij maar liefst 28 kilo zou zijn afgevallen. Een heugelijk moment waarop de glimbol weer zijn eigen voeten kon zien en zonder ultralange schoenlepel in zijn sneakers kwam.

Maar zoals wel vaker gebeurt wanneer men in een vaste relatie zit, zijn de kilootjes er weer net zo rap aangevlogen. En deze keer neemt zijn lichamelijke conditie echt ernstige vormen aan. Petertje kan nauwelijks nog in en uit zijn vehikel komen….

 

Lees verder bij loesoe.nl

Ook interessant

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Het is weer weekend en dus heb je de ruimte om even bij te komen van de drukke week op werk of school. Het is tijd voor wat ontspanning of juist een goed feestje. Het maakt niet uit wat je plan is, een lekker drankje is altijd welkom. Je kunt kiezen voor een vertrouwd...

Perfect uitzicht op Circuit Zandvoort vanuit deze Funda-woning

Perfect uitzicht op Circuit Zandvoort vanuit deze Funda-woning

De Formule 1 trok vorig jaar gemiddeld 300.000 bezoekers naar Circuit Zandvoort. Om er dit jaar bij te kunnen zijn, betaal je tussen € 60 en € 545 per dag. Maar je hebt ook de kans om eenmalig íets meer te betalen en het ieder jaar vanaf je balkon te aanschouwen. ...