Dit is de Vriendin van Giel de Winter

Giel de Winter groeide met zijn YouTube-kanaal uit tot een bekende Nederlander. Zijn kanaal heeft meer dan twee miljoen abonnees en zelf heeft hij ook ruim een miljoen volgers op Instagram. Zijn vriendin is daar overigens geen van. In dit artikel stellen we je voor aan Merel, de vriendin van Giel de Winter.

Om te beginnen moeten we je teleurstellen: er zijn geen foto’s beschikbaar van de vriendin van Giel de Winter. Ze blijft graag in de anonimiteit en daar heeft Giel zich aan geconformeerd. Hij houdt zijn schatje vrijwel altijd buiten de publiciteit en heeft ook nog nooit een foto met/van haar gedeeld op zijn sociale media.

De vriendin van Giel de Winter

De vriendin van Giel de Winter

Kort artikel, zul je vast denken, maar er is wel een aantal gegevens van haar beschikbaar. Bijvoorbeeld haar naam. We weten dat de vriendin van Giel de Winter de naam Merel heeft. Haar achternaam is dan weer niet bekend, dat had het natuurlijk ook een stuk makkelijker gemaakt.

Merel is de vriendin van Giel de Winter

Giel de Winter gaf ooit in een interview aan al een relatie met haar te hebben, nog voordat hij met StukTV begon. Dat betekent dat Giel en Merel al meer dan dertien jaar bij elkaar zijn. Naar verluidt kennen de twee elkaar van hun tijd op de middelbare school. Zowel Merel als Giel is opgegroeid in Brabant, in de buurt van Uden.

Giel de Winter heeft een relatie met Merel

Wonen samen in Vorstenbosch

Toen de tortelduifjes een relatie kregen, hebben ze ook samen een huis gekocht in Uden. Dat kwam naar voren in een van de video’s op StukTV. Uden is tevens de plek waar Giel zelf is opgegroeid. Hij komt uit een gezin met vier kinderen en heeft zelf drie broers. Na zijn hele leven in Uden te hebben gewoond, is hij onlangs samen met Merel verhuisd.

De vrouw van Giel de Winter

De twee hebben een huis gekocht in Vorstenbosch, een dorpje van nog geen 1500 inwoners. Het is vanuit Vorstenbosch twintig minuutjes fietsen naar Uden, of tien minuutjes met de auto. Zo kan Giel altijd nog bij zijn oude lui langsgaan. Ook de grote stad ligt in de buurt. Op twintig kilometer ligt ‘s-Hertogenbosch.

De kinderen van Giel de Winter en Merel

Wat daarnaast bekend is, is dat Merel al twee keer bevallen is. Merel en Giel hebben samen twee kinderen. Hun 4-jarige zoontje Fedde Giel de Winter kwam medio 2020 op deze wereld en een kleine drie jaar later kregen zij ook een dochter. Romy Mia de Winter (1) werd op 25 januari 2023 geboren.

Giel de Winter getrouwd

In al zijn video’s en posts op sociale media hebben we nooit een glimp op kunnen vangen van Merel. Hij heeft het ook eigenlijk nooit over haar. Toch maakte hij onlangs een uitzondering voor Grazia. In gesprek met dat blad vertelde hij over zijn relatie met Merel. “Ze kent mij heel goed en weet precies hoe ik ben, ook al voordat ik met Stuk begon. Zij kent de echte Giel.”

Kinderen Giel de Winter

“Daarom weet ik dat zij altijd om mij geeft, ongeacht wie ik ben en wat ik doe. We hebben veel begrip voor elkaar.” Zelf wil Merel dus helemaal niets te maken hebben met de Glitter&Glamour-wereld waarin Giel zich bevindt, maar dat is volgens Giel geen enkel probleem. “We hoeven niet altijd elkaars wereld te begrijpen. We kunnen altijd met elkaar lachen en aan één blik hebben we genoeg om te weten hoe het zit.”

Ruzie met Merel

En uiteraard is er ook weleens onenigheid. Bijvoorbeeld als zijn uit de hand gelopen hobby haar weer eens dwarszit. Giel is namelijk dol op schoenen en heeft meer dan dertig paar. “Daar wordt ze weleens gek van, omdat ze vaak de rotzooi moet opruimen. Zij is niet zo fan van mijn hobby.”

Giel de Winter heeft een zoon en een dochter

Tot slot vertelde Giel ook dat hij blij is dat zijn leven helemaal veranderd is sinds ze kinderen hebben. Ook hun relatie is daardoor anders geworden. “Het leven draait niet meer alleen om mij. Ik kan me ook ineens heel erg zorgen maken. Zit ik ’s avonds bij de babyfoon of bij het bed om te checken of alles wel goed gaat.”

Ook interessant

Dit is Toy Travis de Wild (Dochter van Ruud de Wild)

Dit is Toy Travis de Wild (Dochter van Ruud de Wild)

Ruud de Wild is een van de bekendste radio-dj's van Nederland. Hij heeft een rijk liefdesleven achter de rug, maar heeft daar ook een stel prachtige kinderen aan overgehouden. Wat te denken van Toy Travis de Wild. In dit artikel lees je alles over de beeldschone...

Dit is Natasja Dragic (Ex van Dennis Schouten!)

Dit is Natasja Dragic (Ex van Dennis Schouten!)

Natasja Dragic, een bekende Nederlandse influencer, is de afgelopen jaren vaak in het nieuws geweest, vooral vanwege haar tumultueuze relatie met Dennis Schouten. De vete tussen Dragic en Schouten heeft veel aandacht getrokken en hield de Nederlandse showbizzmedia...

Dit is de knappe Vriendin van Flemming

Dit is de knappe Vriendin van Flemming

In zijn eerste megahit Amsterdam zong Flemming over meisjes alsof hij de ideale minnaar is. De grote vraag is of dat bluf is, of dat er een kern van waarheid in zit. De onder tieners extreem populaire zanger heeft in ieder geval een relatie. Maak kennis met Jeanne...

Alles over het Kantoor van de Bankzitters!

Alles over het Kantoor van de Bankzitters!

De afgelopen jaren zijn de Bankzitters uitgegroeid tot razend populair YouTube-kanaal. Voor de oudere generatie is het misschien moeilijk te begrijpen, maar Matthy, Milo, Rob, Koen en Raoul zijn inmiddels tien keer zo bekend bij de jeugd dan iemand als André van Duin....