Foto: Victoria Koblenko laat enorme groei zien in knellend sporttopje
Foto: Victoria Koblenko laat enorme groei zien in knellend sporttopje

Victoria Koblenko heeft een nieuw plaatje online gezet en dat ziet er toch een partij mooi uit. Dit moet je echt even gezien hebben. 

De mooie actrice weet wel hoe ze haar fans in moet pakken. Ze deelde laatst een foto online die bijna te heet is om te kunnen laten zien. Ze had namelijk een knellend topje aan waar alles in uit komt. Maar Victoria wist haar volgers wel te plagen door de foto van iets dichterbij te nemen. En daardoor zag je eigenlijk net niets, maar wist ze wel goed de aandacht te trekken. Daar is Victoria Koblenko sowieso erg goed in, de aandacht trekken. Met haar mooie vormen weet ze elke man te betoveren. En dan maakt het eigenlijk ook niet zo heel erg veel uit wat ze dan aan heeft op de foto. Dat is ondergeschikt aan haar mooie voorkomen.

Lees ook: Video: Victoria Koblenko vestigt alle aandacht op de inhoud van haar topje

De mysterieuze blik van Victoria Koblenko maakt mannen wild

Natuurlijk denk je bij Victoria Koblenko meteen aan haar mooie vormen, maar…

 

Lees verder bij mannenzaken.nl

Ook interessant

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Drie klassieke cocktails om het weekend mee in te luiden

Het is weer weekend en dus heb je de ruimte om even bij te komen van de drukke week op werk of school. Het is tijd voor wat ontspanning of juist een goed feestje. Het maakt niet uit wat je plan is, een lekker drankje is altijd welkom. Je kunt kiezen voor een vertrouwd...