EXCLUSIEF: Met dit fooitje probeert RTL Peter Jan Rens af te kopen!!
EXCLUSIEF: Met dit fooitje probeert RTL Peter Jan Rens af te kopen!!


Peter Jan vertelt exclusief aan bekendeburen welk aanbod hij kreeg ……

Vanavond 18 januari start op RTL4 het programma “Doet-ie ‘t of doet-die ‘t niet” , gepresenteerd door de oersaaie Ruben Nicolai. Uiteraard viel het een en ander niet in goede aarde bij de oorspronkelijke bedenker Peter Jan Rens, die dit programma vroeger altijd met veel enthousiasme en energie presenteerde.

VERGOEDING PETER JAN RENS

Peter Jan ging hierover in verweer, omdat het, volgens zijn eigen zeggen, zijn format is. En wat zegt Nicolai vandaag in de Telegraaf: “Peter Jan Rens heeft uit coulance een vergoeding aangeboden gekregen”. 

FOOITJE 

Bekendeburen vroeg Peter Jan Rens of dit klopt en hoe hoog het aanbod was. “Mij is een bedrag aangeboden van 7500 euro onder het mom  dat ik als creatief ooit bij de oprichting van ” Doet-ie ‘t of doet-ie ‘t niet” betrokken was, waarmee ik meteen erken dat het programma van Endemol is. Boeven zijn het”.

Dit bedrag, gewoon niet…

 

Lees verder bij www.bekendeburen.nl

Ook interessant

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Als je de afgelopen dagen op het internet bent geweest, weet je dat er deze week maar over één naam wordt gepraat: de charismatische en hotte Leo Woodall, die iedereens hart stal in de Netflix-serie One Day. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft de Britse acteur al een...

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Wil je het meeste uit je nachtrust halen? Dan kan deze nieuwe slaapcalculator je een handje helpen. De rekenmachine maakt een berekening op basis van de natuurlijke slaapcycli van je lichaam en kan je precies vertellen hoe laat je moet gaan slapen als je op een...