Elektrische Porsche Macan heeft 639 pk (en veel meer)
Elektrische Porsche Macan heeft 639 pk (en veel meer)

Voilà: dit is de nieuwe Porsche Macan. Best lekker, niet waar? De oplettende kijker spot waarschijnlijk de typeaanduiding ‘Turbo’ op de achterklep. Hoewel je daardoor misschien een dikke vier- of zescilinder met turbo’s onder de kap verwacht, ga je die daar niet vinden. Dit is namelijk een elektrische Porsche Macan. En die komt met een flinke bak vermogen.

De snelste is de Porsche Macan Turbo met twee elektromotoren die samen goed zijn voor 639 pk en 1.130 Nm. Een sprintje van 0-100 km/u gebeurt in 3,3 seconden. De topsnelheid van de snelste elektrische Porsche Macan is 260 km/u. Je kunt 591 kilometer rijden op één volle accu.

De basisversie van de elektrische Porsche Macan

Naast de Turbo is er ook nog de Macan 4 en die doet het qua specificaties heus niet mak an (pun intended). Want met 408 pk en 650 Nm, goed voor een 0-100-tijd van 5,2 seconden, is-ie bepaald niet sloom. Op een volle accu komt deze versie 613 kilometer ver.

Het…

 

Lees verder bij jfk.men

Ook interessant

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt. De rapper en zanger is dit jaar de kandidaat die Nederland vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. En dat...

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Het nieuwe Formule 1-seizoen is officieel van start gegaan. Max Verstappen jaagt op zijn vierde wereldtitel. Dit kun je in 2024 volgen via Viaplay, F1 TV Pro of via andere (gratis) opties. Het enige wat mist bij al deze opties? Het commentaar van Olav Mol en zijn...