Elektrische auto’s met de beste actieradius: top 8 van 2024
Elektrische auto’s met de beste actieradius: top 8 van 2024

Range anxiety was vroeger misschien nog een ding, maar anno 2024 kun je prima elektrisch rijden zonder bang te hoeven zijn om stil te vallen. Maar met welke EV’s die je nu kunt kopen kom je het verst? We duikelden de elektrische auto’s met de beste actieradius voor je op.

Vooruit, met ‘we’ bedoelen we onze collega’s van TopGear Nederland. Zij zetten de elektrische auto’s op rij met de beste actieradius. En onder ‘beste’ verstaan we in dit geval ‘grootste’. Want hoewel sommigen anders zullen beweren, gaat het in het geval van EV’s toch echt om de grootste. Actieradius, dus.

TopGear geeft wel een kleine disclaimer: het gaat in onderstaande gevallen om de opgegeven actieradius. Of je die haalt, ligt onder meer aan je eigen rijstijl. Maar: ook een opgegeven actieradius is een goede indicatie.

8. BMW iX – 630 kilometer

BMW trapt ons lijstje af met een keurige opgegeven range van 630 kilomter op één lading. Daarvoor moet je…

 

Lees verder bij jfk.men

Ook interessant

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt. De rapper en zanger is dit jaar de kandidaat die Nederland vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. En dat...

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Het nieuwe Formule 1-seizoen is officieel van start gegaan. Max Verstappen jaagt op zijn vierde wereldtitel. Dit kun je in 2024 volgen via Viaplay, F1 TV Pro of via andere (gratis) opties. Het enige wat mist bij al deze opties? Het commentaar van Olav Mol en zijn...