Dit zijn de knappe zoon en dochters van Meryl Streep
Dit zijn de knappe zoon en dochters van Meryl Streep

Meryl Streep is een van de grootste actrices, en lijkt vooral ook dát te zijn; een voortreffelijk vakvrouw. Maar Meryl is naast haar carrière ook moeder – ze houdt haar privéleven gewoon heel goed buiten de spotlights. We kwamen er toch achter wie haar kinderen zijn, en praten je even bij over de zoon en dochters van Meryl Streep.

Anaïs Gallagher: dit is de prachtige dochter van Oasis-rocker Noel Gallagher >

Is Meryl Streep getrouwd?

Ooit, vanaf 1976, woonde de inmiddels 74-jarige Meryl samen met acteur John Cazale. Ze zorgde voor hem nadat hij werd gediagnostiseerd met longkanker. In maart 1978 deelden ze het treurige bericht dat hij was overleden.

In datzelfde jaar trouwde Meryl met beeldhouwer Don Gummer, en bijna veertig jaar later, in 2017, besloten zij weer te scheiden. Ondertussen hadden ze vier kinderen gekregen: één zoon, Henry, en drie dochters, Mamie, Grace en Louisa. We vertellen je meer over de kids.

Dit is Frances Bean Cobain, de dochter van Kurt Cobain (die is…

 

Lees verder bij www.cosmopolitan.com

Ook interessant

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Wie is Leo Woodall? Maak kennis met de ster van One Day.

Als je de afgelopen dagen op het internet bent geweest, weet je dat er deze week maar over één naam wordt gepraat: de charismatische en hotte Leo Woodall, die iedereens hart stal in de Netflix-serie One Day. Op slechts 27-jarige leeftijd heeft de Britse acteur al een...

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Slaapcalculator berekent hoe laat je moet gaan slapen

Wil je het meeste uit je nachtrust halen? Dan kan deze nieuwe slaapcalculator je een handje helpen. De rekenmachine maakt een berekening op basis van de natuurlijke slaapcycli van je lichaam en kan je precies vertellen hoe laat je moet gaan slapen als je op een...