Dit kost een enkele vlucht met een privéjet binnen Europa
Dit kost een enkele vlucht met een privéjet binnen Europa

Het ultieme beeld van rijke mensen is dat ze ergens binnen een dag naartoe vliegen met een privéjet. Vaak genieten ze ondertussen rijkelijk van champagne. Maar hebben alleen miljonairs toegang tot een privéjet? Het antwoord is nee, al staat er wel een forse prijs tegenover. 

De kosten variëren sterk en hangen van verschillende zaken af. Wat veel mensen niet weten, is dat het weld degelijk mogelijk is om betaalbaar met een privéjet te vliegen. Manly zocht uit wat het kost om een enkele vlucht binnen Europa te maken met een privéjet.

Welke voordelen heeft een privéjet?

Veel beroemdheden reizen regelmatig met een privéjet of hebben zelfs een eigen. Denk aan profvoetballer Neymar, basketballer Michael Jordan of Microsoft-oprichter Bill Gates. Het voornaamste voordeel van een privéjet is dat je niet afhankelijk bent van vaste vliegtijden.

Je bepaalt zelf waar je heen vliegt en op welk moment. Bovendien hoef je ook maar 15 minuten voor vertrek op de luchthaven aanwezig te zijn….

 

Lees verder bij manly.nl

Ook interessant

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt. De rapper en zanger is dit jaar de kandidaat die Nederland vertegenwoordigt bij het Eurovisie Songfestival. En dat...

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Zo luister je live naar het commentaar van Olav Mol in 2024

Het nieuwe Formule 1-seizoen is officieel van start gegaan. Max Verstappen jaagt op zijn vierde wereldtitel. Dit kun je in 2024 volgen via Viaplay, F1 TV Pro of via andere (gratis) opties. Het enige wat mist bij al deze opties? Het commentaar van Olav Mol en zijn...