Dit is de grootste McDonald’s ter wereld
Dit is de grootste McDonald’s ter wereld

Ben jij niet uit de McDonald’s weg te slaan? Dan is de grootste McDonald’s misschien wel de ultieme vakantiebestemming voor jou. Maar voordat je al vingerlikkend je vliegtickets boekt: YouTuber Mike Chen geeft een kleine preview en laat zien hoe de grootste McDonald’s ter wereld er vanbinnen uitziet.

De grootste McDonald’s ter wereld is niet alleen een fastfoodrestaurant. Het gebouw huisvest ook het zogeheten World’s Largest Entertainment McDonald’s & PlayPlace. Bezoekers kunnen zich helemaal uitleven met de ruim honderd (!) arcade spellen en kunnen goedkope tickets scoren voor verschillende toeristische attracties. 

Grootste McDonald’s ter wereld serveert meer dan friet

Arcade-liefhebber of niet, je gaat niet naar de McDonald’s om alleen spelletjes te spelen. Dat doet ook YouTuber Mike Chen niet. De in China geboren Amerikaan probeert een pizza en pasta, en weet niet wat hij proeft.

Ja, je leest het goed. In deze Big Mac –…

 

Lees verder bij jfk.men

Ook interessant

Jake Paul (vriendje Jutta) spreekt opeens vloeiend Nederlands

Jake Paul (vriendje Jutta) spreekt opeens vloeiend Nederlands

Een jaar terug probeerde Jutta Leerdam het Nederlands van haar Amerikaanse vrijer al bij te schaven, al kwam het toen niet veel verder dan een 'alsjeblieft' en 'dankjewel'. Nu blijkt die Jake Paul toch een knoeperd van een taalknobbel te hebben, want de beste man...

Dít is de Mol in WIDM 2024 volgens oud-winnaar Daniël Verlaan

Dít is de Mol in WIDM 2024 volgens oud-winnaar Daniël Verlaan

Wie is de Mol? 2024 is in volle gang – en het duurt niet héél lang meer voordat we ontdekken wie de grote saboteur was dit seizoen. Oud-winnaar Daniël Verlaan denkt het overigens al bijna zeker te weten: dít is de Mol in Wie is de Mol? 2024. Ook geeft hij de ultieme...