De hamvraag eindelijk beantwoord: trouwen de stellen in Married At First Sight écht?
De hamvraag eindelijk beantwoord: trouwen de stellen in Married At First Sight écht?

Ieder heeft het zich wel eens afgevraagd bij het kijken van Married At First Sight: zijn deze mensen écht zo krankzinnig om zich bij wet met een wildvreemde te laten binden? Of zou het gewoon een fopdocumentje zijn dat na het programma door de papierversnipperaar gaat? Dat moest even onderzocht worden.

In hitprogramma Married At First Sight laten singles zich door ‘experts die onderzoek hebben gedaan naar de perfecte match’ uithuwelijken aan een wildvreemde. Ze ondertekenen vervolgens de akte terwijl ze hun nieuwe man of vrouw pas enkele minuten kennen! Maar, is het één grote poppenkast of gaat dit om een rechtsgeldig huwelijk?

Een echt huwelijk?

Navraag bij RTL leert dat de kandidaten in Married at First Sight écht trouwen. Geen in scène gezet tv-huwelijk dus. “Het gaat om een rechtsgeldig huwelijk met huwelijkse voorwaarden”, legt een woordvoerder uit.

En de scheiding?

Maar een MAFS-huwelijk kan…

 

Lees verder bij loesoe.nl

Ook interessant

vanaf dit jaar te zien op HBO Max

vanaf dit jaar te zien op HBO Max

Pak je ‘wand’ er maar vast bij en schrijf een uilenpost naar je Wizarding World maatje. De nieuwe Harry Potter serie van HBO heeft een eerste releasedatum gekregen. Nou, een soort van releasedatum dan. Er wordt namelijk nog geen concrete datum gegeven, maar wel een...

in deze vlog is Myron Koops naakt te zien

in deze vlog is Myron Koops naakt te zien

Myron Koops, kennen we allemaal als de vriendin van Enzo Knol.  Inmiddels wonen Myron en Enzo in hun nieuwe woning. Inmiddels is Myron zelf zwanger van Enzo. Dat maakten ze zelf bekend op Instagram, nadat Jan Roos en Dennis Schouten dit meldden bij hun programma,...