De Bondgenoten-Jennemie over haar tijd in de loods: ‘Miste iedereen meteen’
De Bondgenoten-Jennemie over haar tijd in de loods: ‘Miste iedereen meteen’

‘Ik slaap ook nog steeds niet goed’

We zitten inmiddels helemaal in De Bondgenoten en de spanning tussen de deelnemers is soms echt om te snijden. Elke maand gaat er een winnaar naar huis met 100.000 euro, zo ook Jennemie. Zij was de allereerste deelnemer die er met het geld vandoor ging. Echter, heeft haar deelname best een grote impact achter gelaten op haar mentale welzijn.

Mentale gezondheid

In gesprek met LINDA. praat ze over haar deelname aan het programma. Zo wilde na haar winst eigenlijk meteen weer terug naar de loods. “Ik miste de anderen eigenlijk. Hen achterlaten vond ik moeilijk. Het eerste weekend dat ik weer thuis was, heb ik drie dagen niemand gesproken. Ik moest echt even alleen zijn.”

Door haar deelname is ze naar eigen zeggen heel erg veranderd. “Ik ga niet echt uit en ben liever bij mensen die ik ken, dan bij een groep die ik niet ken. Onbekende mensen vind ik nu vermoeiender dan eerst. Ik slaap ook nog steeds niet goed doordat ik niet meer naast…

 

Lees verder bij www.tipsenweetjes.nl

Ook interessant

MAFS-Erik laat van zich horen op Instagram

MAFS-Erik laat van zich horen op Instagram

Hij heeft een duidelijke boodschap voor de kijkers Married at First Sight is in volle gang en allesbehalve saai. Zo kunnen veel deelnemers op flink wat kritiek rekenen dit seizoen. Dat is ook deelnemer Erik opgevallen en hij besluit van zich te laten horen via zijn...

zó zag David uit Married at First Sight 2024 er vroeger uit

zó zag David uit Married at First Sight 2024 er vroeger uit

Kiekjes uit de oude doos zijn altijd leuk – en dit keer is er een foto van vroeger van David uit Married at First Sight 2024 opgedoken. Wat blijkt? Hij had vóór zijn deelname aan MAFS een ENORME baard. Wij herkennen hem bijna niet meer terug. Dit is hoe Sarath uit...

Lang Leve de Liefde: Kim heeft een ‘geheim talent’

Lang Leve de Liefde: Kim heeft een ‘geheim talent’

Vandaag in Lang Leve de Liefde het vervolg van de date van Erwin en Els, die absoluut een klik hebben. Ze slapen dan ook gezellig samen in één bed. Ietsje moeizamer gaat het bij Kim en Michael. Maar wie weet gaat dat nog helemaal bijdraaien en blijkt het alsnog een...